Svenssons i Lammhult, VD Christian Resell.

Här öppnar Svenssons i Lammhult ny butik

Snart slår möbeljätten Svenssons i Lammhult upp dörrarna till sin nya butik i Sickla köpkvarter i Stockholm.

Annons
Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter
Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter
1:60

Den 7 september invigs den nya butiken på Siroccogatan 5 i Stockholm, som med ny butiksutformning och utökad service ska göra det smidigare för inredningsfantaster att navigera bland designfavoriterna.

Svenssons i Lammhult Stockholm - Studio Svennssons

Satsningen Studio Svenssons – en inredningstjänst med professionella inredare – kommer även att husera i de nya lokalerna. Tjänsten hjälper den inspirerade att fånga rätt känsla i bostaden genom gedigen kunskap om möbler och hemmiljö.

Christian Resell, vd för Svenssons i Lammhult, om satsningen

»Vårt nya butikskoncept är inspirerat av scener, mässor och teaterns värld, där huvudpersonerna står i rampljuset, precis som våra designklassiker och kvalitetsmöbler ska göra. Den nya butiksupplevelsen kommer att komplettera vår E-handel på ett mycket bra sätt«, säger Christian Resell, vd för Svenssons i Lammhult.

Svenssons i Lammhult – historia och möbler

Grunden till Svenssons i Lammhult lades för över 120 år sedan, när Erik Svensson startade snickeri i sitt torp utanför Lammhult. I dag är det en stor etablerad möbelbutik som finns både fysiskt (Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult) och online. Butiken säljer designklassiker och möbelnyheter från massor kända varumärken; Artke, Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Carl Hansén, Hay, Flos och Gubi för att nämna några.

Annons från företaget Svenssons i Lammhults tidigare år, 1955.
Annons från företaget Svenssons i Lammhults tidigare år, 1955.  
Annons