Inred med med rotting i höst – här är några favoriter

Naturmaterialet som ingen verkar tröttna på lever vidare både i våra hem och hängandes på axeln när nya säsongen är på ingång.

Annons

I höst ser vi rotting som tavlor, skåp, pallar och som detaljer på handväskan. Naturmaterialet fortsätter att stiga i populäritet och inspirerar oss både i outfits och till hemmet. Residence har listat några favoriter till er.

Elementskydd i rotting

Rottinginredning. Detaljer i rotting. Rottingskärm.
 

Kanske är det dags att täcka för elementet eller få lite insynsskydd i fönstret? Dry Studios rotting inbäddad i ek är svaret. Fungerar lika fint som tavla, och går att ha både stående och liggande.

Måttet är 60 x 76 cm. Pris: 1600 kronor.

Annons

Rottingväskan hänger med in i hösten

Palmgrens. Emma Olbers väska i rotting.
Foto: Andy Liffner  

Få plats med datorn, plånbok, nycklar eller kanske tillägna en egen väska till mobilen. I flera olika storlekar och stilar finns Emma Olbers väskor designade för Palmgrens. Väskorna som består av ofärgat och svart vegetabiliskt garvat kalvläder kostar mellan 2995 – 7995 kronor. De säljs i Palmgrensbutiken i Stockholm och via deras onlinebutik.

Skåp i rotting

Rottingskåp från Design House Stockholm
 

Svart skåp med rottingdetaljer från Design House Stockholm (reklamlänk) som tillsammans med träribborna skapar ett grafiskt mönster. Kostar 16 500 kronor.

Annons
andgjort skåp från HK Living. Skåp i rotting.
 

Ett handgjort skåp i retro design av sungkai trä med gångjärn i mässing och luckor i rotting. Kostar 19 500 kronor och kommer från Från HK living.

Skärma av med det levande naturmaterialet

Vikvägg i rotting från Artilleriet
 
Vikvägg från Artilleriet i Rotting
 

Skapa ett rum i rummet med Artilleriets vikvägg i rotting. Tillsammans med matchande trä i ljusa färger kan du dela upp rummet utan att det tar för mycket ljus och energi. Pris: 6400 kronor.

Annons

Snygg pall i rotting

Pall i rotting från Northern.
 
Pallen Pal från Nothern i rotting.
 

Trebent pall från norska Northern designad av formgivaren Sami Kallio. Med en stomme i solid ek och sits vävd i rotting. Lätt och stapelbar – perfekt om du har ont om utrymme men samtidigt vill kunna erbjuda en extra sittplats. Finns i flera färger. Pris: 3489 kronor.

Läs mer: 

Höstnyheter från Granit 

9 tips för att inreda med rotting 

De snyggaste rottingmöblerna 

Annons