Julen på Artilleriet 2021, se alla julnyheter här

Julen på Artilleriet 2021 – se de inspirerande bilderna här

Säg hej till Artilleriets underbara jul- och vinternyheter! Nu inspireras vi lite extra av den festliga kollektionen – och dess stilfulla sätt att inreda med jul.

Annons
TV: 5 stora jultrender 2021
TV: 5 stora jultrender 2021
1:19

Att inreda med jul, oavsett om det rör sig om omfattande dekorationer eller mindre, väl utvalda detaljer, kan kännas knepigt. Det kan lätt bli övermäktiga miljöer där julinslagen tar över hemmets befintliga inredningsbild istället för att lyfta och komplettera den.

Julen 2021 hos Artilleriet, se alla nyheterna här
En naturnära och ombonad känsla genomsyrar Artilleriets julnyheter 2021.  

Hämta inspiration från Artilleriet, vars stämningsfulla och stilsäkra julkollektion precis har landat i butik.

Annons

Neutrala toner och mysiga textilier bland Artilleriets julnyheter 2021

Kollektionen går i en murrig, ombonad stil med gosiga nyckeltextilier i tidlöst naturnära toner. Genomgående för alla nyheter är en lättinredd färgpalett där många produkter inte har en tydlig säsongsprägel. Låt mattan, kudden eller vasen bli långsiktiga investeringar som med fördel får stå framme långt efter både jul- och vintersäsongens slut.

Julen 2021 hos Artilleriet, julblommor
Skapa vackra julblickfång med en rejäl kruka eller vas i julig färgsättning.  

För dig som är sugen på glimrande kontraster dyker flera spännande detaljer upp, från silvriga statementsoffor till tidlösa metalliska ljuskällor.

Se våra favoriter här:

Julen 2021 hos Artilleriet, julpynt
Självklart kommer nya festliga dekorationer och pynt i många olika färgsättningar och utföranden.  

Ingen jul utan ljuvliga pynt! Investera i en, eller fler, nya dekorationer som antingen flyttar in i julgranen (eller det festliga julgranssubstitutet), i fönstret eller i säsongens grönskande blomsterarrangemang. Satsa på julpynt på flera ställen för att verkligen förvalta julkänslan på bästa sätt.

Annons
Julen 2021 hos Artilleriet, juldukning tips
Säsongens juldukning hos Artilleriet går i en naturnära anda med rustika inslag.  

Funderar du hur säsongens juldukning ska se ut? En neutral bas med naturmaterial i fokus är en säker utgångspunkt som funkar oberoende tid på året. Julen tillför du i efterhand tack vare stämningsfulla nyckeldetaljer, exempelvis röda textilier, juliga blommor och härliga ljuskällor.

Julen 2021 på Artilleriet, Moravia
Utnyttja taket för att skapa vackra statements.  

Moraviastjärnan är en julklassiker i många hem. Julstjärnor är perfekta att skapa julstämning med utan att nödvändigtvis behöva kompromissa med hemmets befintliga estetik. Investera i en tidlös variant i en avskalad kulör för en omedelbar tidlöshet som i de flesta fallen garanterar en lång livslängd.

Annons
Julen 2021 på Artilleriet, silvrig soffa
Skapa ett upplyftande statement hemma med en (eller flera!) detaljer i helt kontrasterande stil.  

Den silvriga soffan är en sann uppstickare som resonerar väl med en tydlig trend för 2022, nämligen metall och silverskimrande ytor i stark futuristisk anda. Utöver att addera festlig, glimrande högtidskänsla är den ett maffigt statement oberoende säsong. Kombinera med en naturnära palett.

Julen 2021 på Artilleriet, teddyfåtölj
Taktila ytor, här i form av gosig teddy i synnerhet, är en het inredningstrend just nu.  

Det är svårt att inte förälska sig i gosiga teddymaterial. Numera är den mjuka ytan en storfavorit i mode- och inredningssammanhang. Uppdatera hemmet med en soffa eller fåtölj med härlig teddytextur eller testa dig fram med en kuddar och plädar. En neutral färgskala gör detaljen aktuell oberoende säsong.

Annons
Julen 2021 på Artilleriet, levande ljus
Utbudet av adventsljusstakar fortsätter att växa, från klassiska till mer moderna varianter.  

En av julens mest framträdande trender i inredningsväg 2021 är de levande ljusen. Levande ljus är ju ständiga trotjänare i adventsljusstaksform, men får nu en mer central roll. Tänk ljusstakar i nytänkande former och blandade färgssättningar där både traditionellt och modernt tar plats.

Julen 2021 på Artilleriet, dukning
Gröna och röda inslag är säkra julkort år efter år.  

Julkänslan höjs på nolltid med detaljer i julens klassiska färger grönt och rött. Det behöver inte nödvändigtvis vara maffiga växtarrangemang och färgstarka julstjärnor. Låt kulörerna ta plats i dukningen, antingen i form av porslin i någon (eller båda!) färgerna eller små, grönskande inslag.

Vill du se fler av Artilleriets julnyheter 2021? Här hittar du alla nyheterna!

Se också: Så målar och inreder vi 2022 – 5 stora färgtrender
Se också: Så målar och inreder vi 2022 – 5 stora färgtrender
1:34
Publicerat 04 november 2021
Annons