Julklappar till hemmet 2021

20 julklappar till hemmet vi alla vill ha i år

Vill du ge bort eller önska dig detaljer ämnade till hemmet? Vi listar 20 perfekta julklappar till hemmet som alla vill ha i år. Allt från mysiga textilier att uppdatera vardagsrum och sovrum med och belysning till köksinredning och vackra detaljer.

Annons
Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter
Julen på IKEA 2021 – spana in vinterns nyheter
1:60

I den situationen som vi alla lever i nu så tillbringar vi mycket av vår tid i våra hem. Det gör att många lägger lite extra tid och energi på att få det mysigt om ombonat hemma för att trivas på bästa möjliga sätt.

Julklappar till hemmet 2021:

Vi listar 20 julklappar till hemmet som alla vill ha i år. Känner du någon inredningsintresserad eller önskar du själv något att uppdatera hemmer med? Kika här!

Vi listar allt från mysiga textilier att uppdatera vardagsrum och sovrum med och belysning till köksinredning och vackra detaljer.

Annons

1. Trendig bordslampa från FLOS

En snygg och trendig bordslampa som skapar stämning i vilket rum som helst. Den inredningsintresserade kommer definitivt att uppskatta denna julklapp. Köp den här. (reklamlänk)

2. Cirrus No.3 Iron Steamer från Steamery

Den här produkten från Steamery kombinerar strykjärn och steamer på ett innovativt sätt. Förutom förbättrad funktionalitet är den dessutom supersnygg. Här kan du klicka hem den nu. (reklamlänk)

Annons

3. Vasen 'Breast Friend' i keramik

Denna lekfulla vas i keramik hyllar skönhet i alla dess former och är den perfekta inredningsdetaljen för att smycka ut en livlös hylla eller byrå i hemmet. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

4. Pia Wallén Cross Blanket i snygg grön färg

Du har väl inte missat Pia Walléns designsamarbete tillsammans med Arket? Vi drömmer om den här filten med Pias klassiska kryssmönster. Signalgrön är dessutom en riktigt trendig färg just nu. Shoppa filten här. (reklamlänk)

Annons

5. Coffee table-bok om arkitektur

En så kallad coffee table-bok är en perfekt julklapp att ge till den inredningsintresserade vännen eller släktingen. Vi rekommenderar ‘Architectural Digest at 100: A Century of Style’ som djupdyker i tidningens visuella historia. Läs mer och klicka hem boken här. (reklamlänk)

6. Grönt doftljus från Loewe

Vem blir inte glad av ett härligt doftljus till hemmet? Det här lyxiga doftljuset har en fräsch doft, en snygg färg och en klimatsmart behållare (det vill säga ingen). Här kan du klicka hem ljuset. (reklamlänk)

Annons

7. Bäddset Åhléns

Ge bort känslan av hotellrumslyx till någon du tycker om i jul. Med detta vackra bäddset får sovrummet sig ett rejält ansiktslyft. Finns att köpa här. (reklamlänk)

8. Barista Express espressomaskin

Detta är vardagslyx! Den stilrena espressomaskinen i borstat stål från märket Sage har en inbyggd kvarn, mjölkskummare och varmvattenutlopp. Med andra ord allt du behöver för den perfekta kaffeupplevelsen hemma. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons

9. Kudden 'Knot' från Design House Stockholm

Den här kudden blir ett vackert och lekfullt blickfång i soffan. Namnet Knot beskriver kuddens form och design. Klicka hem den här. (reklamlänk)

10. Ljusblå vas från Hay

Den här vasen blir ett vackert blickfång i ett minimalistiskt inrett hem. Lika funktionell vas som den är en snygg inredningsdetalj. Kommer från danska märket Hay och finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

11. Stilren vas i keramik

Vasen Wake är ett designsamarbete mellan Completedworks och konstnären Ekaterina Bazhenova Yamasaki. Den stilrena designen passar in i de flesta rum och hem. Klicka hem den här. (reklamlänk)

12. Taktil kudde i ull från Arket

Taktila textilier är definitivt en trend som kommer att hålla i sig. Vi älskar den här fluffiga kudden från Arket. Finns dessutom i flera färger. Spana in den här. (reklamlänk)

Annons

13. Lampa PH5 Louis Poulsen

På Cervera Vintage hittar du designklassiker och inredningsprylar som tidigare älskats av någon annan. På så vis kan du klicka hem en helt unik julklapp till någon av dina nära och kära. Kanske den här otroliga lampan från Louis Poulsen? Du hittar den här. (reklamlänk)

14. Ljushållare från The Straw

En ljushållare i mässing från nystartade svenska inredningsvarumärket The Straw Studio. Finns att köpa här.

Annons

15. Alvar Aaltos vas i samarbete med Iittala

En sann designklassiker i trendig mossgrön färg. Den här vasen passar lika bra att ge till tjugoåringen som precis ska flytta hemifrån som mor- eller farmodern som precis fyllt nittio. Här kan du shoppa vasen. (reklamlänk)

16. Vägghylla med dörr från Montana

Montana Furniture har massor av härliga moduler i poppiga färger som hjälper dig med förvaringen i ditt föränderliga hem och liv. Vi älskar den här vägghyllan i snygg indigoblå färg. Klicka hem hyllan här. (reklamlänk)

Annons

17. Spegeln Pond från Ferm Living

En stor spegel i böljande form fungerar nästan som ett konstverk på väggen, samtidigt som den fyller en funktion. Vi äslakr den här spegeln från Ferm Living. Köp den här. (reklamlänk)

Annons

18. Vackert fat signerat Pol Chambost

Skulpturala objekt är supertrendiga just nu. Vi älskar detta fat signerat Pol Chambost. Finns att klicka hem här hos Cervera Vintage. (reklamlänk)

19. Ljushållare i återvunnen marmor från Tom Dixon

Ljushållaren Swirl från Tom Dixon lever upp till namnet. Vi älskar objekt som man kan justera, på så sätt tenderar de att få längre livstid eftersom man inte hinner tröttna på dem lika snabbt. Här kan du köpa Tom Dixons ljushållare. (reklamlänk)

Annons

20. Lyxig pläd från Loewe

Kan detta kanske vara filtarnas filt? Det tror vi! En uberlyxig pläd i mohair med läderdetaljer från spanska lyxvmodehuset Loewe. Spana in den här. (reklamlänk)

Annons