redaktionens julklappstips till badrummet

Redaktionens favoriter: 17 julklappstips till badrummet

Vill du uppdatera det egna badrummet eller ge en fin, uppskattad julklapp? Spana in Residence redaktionens favoriter till badrummet, som vi gärna skulle hitta under granen i år!

Annons

Ett lyxigt badrum kan se ut på många olika sätt. För vissa är det ljust, avskalat och lättstädat, medan det för andra är dämpad belysning och den avkopplande spa-atmosfären som ger lyxkänsla.

Ett doftljus intill handfatet, en tvålkopp eller kanske en härlig morgonrock? Vi har valt ut 17 lyxiga favoriter som vi gärna ger bort (eller unnar oss själva!) i julklapp i år.

1. Badhanddukar, Lexington

badhanddukar från lexington
 

Mjuka handdukar i matchande färger skapar en monokrom grund i badrummet. Lexingtons Icons fluffiga handdukar i bomullsfrotté finns i flera storlekar samt en mängd olika färger, vilket gör det lätt att matcha allt från hand- till badhandduk. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

Annons

2. Doftljus, Lilla Bruket

doftljus från lilla bruket
 

Ett doftljus intill handfatet blir en lyxig detalj och är lätt att flytta från rum till rum. Lilla Brukets ljus har en intensiv och uppfriskande doft av grapefrukt och kommer i en stilren förpackning i handblåst, bärnstensfärgat glas. Ljuset finns i två storlekar och går att fylla på igen. Här kan du köpa det (reklamlänk).

3. Linnevatten, Washologi

linnevatten från washologi
 

Ge bort en lyxig tvättstund i julklapp. Ett linnevatten vårdar och fräschar upp plaggen i garderoben. Just det här linnevattnet ger även en ljuvlig doft av lavendel. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

4. Badkarshylla, Hemtex

badkarshylla från hemtex
 

Praktisk badkarshylla som gör det enkelt att njuta av ett långt bad och läsa en bok eller en tidning utan att den blir blöt. Hyllan är även smidig som förvaring för badrummet små detaljer. Här kan du köpa den.

5. Ansiktshanddukar, Bylinen

ansiktshanddukar från bylinen
 

Ta din skönhetsrutin på allvar och unna dig (eller någon du tycker om!) ett set med ansiktshanddukar. De här handdukarna är våffelvävda i en mix av bomull och linne vilket ger en lätt peelande effekt. Säljs i set om fyra. Här kan du köpa dem.

Annons

6. Hemma-spa med UFO, Foreo

Ufo från Foreo
 

Unna dig en ansiktsbehandling hemma med svenska Foreos ansiktsmasker och apparaten UFO. UFO är framtagen för att på enbart 90 sekunder ge dig en effektiv spaliknande behandling med en avancerad kombination av T-Sonic-pulseringar, LED-ljus och såväl kyla som värme. De tillhörande ansiktsmaskerna finns för flera olika behov och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt blomvatten. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Krok till badrummet, Ferm living

Krok från Ferm living
 

Den lekfulla kroken Curvature blir en fin detalj i badrummet. Kroken formas för hand och är tillverkad i mattlackad mässing. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Tvålpump, Mette Ditmer

tvålpump från mette ditmer
 

Tvålpumpen Lotus blir en praktisk och stilren detalj på tvättstället. Flaskan är gjord i keramik och har en matt yta i gummi ovanpå, som finns i flera färgställningar, här i kulören Frost green. Här kan du köpa den (reklamlänk).

9. Tvättbara bomullsrondeller, Hemtex

tvättbara bomullsrondeller
 

Bra för både miljön och för din plånbok! Med tvättbara bomullsrondeller slipper du slänga och jämt köpa nya bomullsrondeller. Tvättas enkelt i 60 grader och säljs i set om tio. En fin julklapp till den vars hjärta klappar för hållbara lösningar i hemmet. Här kan du köpa dem.

Annons

10. Nagellack, Atelier Rouge

nagellack från atelier rouge
 

Unna dig själv (eller någon du gillar) ett tillskott i badrumsskåpet. Det här nagellacket har inte bara en snygg förpackning, utan ger även en stilfull manikyr lagom till jul. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Gåvoset med handtvål och lotion, Meraki

gåvoset från meraki
 

Är en lyxig handtvål årets julklapp? Det tror i alla fall vi. Det här snygga setet med matchande, ekologisk tvål och handlotion håller händerna rena och återfuktade i vinter. Här kan du köpa setet (reklamlänk).

Annons

12. Badborste, Iris hantverk

badborste från iris hantverk
 

Stor, rund badborste i oljat trä och tagel, som gör hemma-spa-stunden lite härligare. Badborsten är tillverkad för hand och kommer från det svenska varumärket Iris hantverk. Här kan du köpa den (reklamlänk).

13. Doftljus, Torplyktan

doftljus från torplyktan
 

Ett doftljus gör badrummet mysigt och sprider samtidigt en härlig doft. Det här ljuset från Torplyktan går under namnet Midvinter, och för tankarna till en värmande brasa och snötäckta landskap. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

14. Tvålkopp, Tove Adman

tvålkopp av tove adman
 

Stilren tvålkopp formgiven av Tove Adman och tillverkad i betong. Koppen blir en snygg detalj i badrummet, särskilt för den som gillar den skandinaviskt industriella stilen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

15. Handduk, Ferm living

våfflad bomullshandduk från ferm living
 

Handduk i ekologisk bomull med våfflad textur från danska Ferm living. Här i den jordiga kulören Tan, finns även i flera andra naturnära nyanser. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

16. Badrock, Lexington

badrock i fleece från lexington
 

Svep in dig i en mjuk badrock i vinter. Den här morgonrocken i fleece värmer gott och finns i vitt, mörkbeige, rosa och svart. Här kan du köpa den (reklamlänk).

17. Doftljus, Quod

doftljus från quod
 

Fint doftljus av organiskt sojavax, med en doft som inspirerats av naturen och en lång brinntid på upp till 80 timmar. Ljuset kommer i en praktisk keramikbehållare som även fungerar som småförvaring i badrummet, när ljuset är slut. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Läs mer:

12 hållbara (och snygga!) köp till badrummet

Redaktionen tipsar: 22 snygga och hållbara julklappar

Trendigt julpynt 2020 – 21 snygga shoppingtips att inreda hemmet med i jul

Publicerat 25 november 2020
Annons