minimalistisk inredning i sommarhuset

Så inreder du ett avskalat sommarhem – Pella Hedeby tipsar

Poetisk enkelhet är målbilden för sommarens inredningar enligt inredningsstylisten Pella Hedeby. »Nu är tiden när jag tillbringar mer tid ute än inne, när balkongdörren alltid står öppen.«

Annons
Konstnärernas trähus i skärgården
Konstnärernas trähus i skärgården
0:40

Om sensommar och höst är tiden när jag börjar boa för att göra hemmet mer inbjudande och ombonat, så är vår och försommar perioden för att släppa in ljus och enkelhet. Längtan efter att skala av och rensa ut för att frigöra energi. Enkelheten som följer när onödiga prylar är undanplockade. Det perfekta sommarhemmet bjuder just på lättstädade ytor, ljus, rymd och kravlöshet. Nu är tiden när jag tillbringar mer tid ute än inne, när balkongdörren alltid står öppen och skira linnegardiner sveper in, silar ljuset och skärmar av värmen.

Annons

1. Taklampan Bricoleur II lamp ger ett mjukt poetiskt uttryck med sin sinnliga konstruktion. Design Ivar Björkman, 9 500:-, i nyproduktion av Dry studios.

 

2. Naturliga texturer och inslag av trä är ett återkommande tema i mina inredningar och ett givet recept för sommarhemmet. Bord i rescued wood, tillverkat av Contem.

 

3. Min favorittröja att dra på sig en sval försommarkväll. Poet sleeves sweater, ca 3 200:-, 7115 by Szeki.

Annons

4. Signaturdoften i nätt format, Maison Louis Marie, No.4 Bois de Balincourt, 520:-.

 

5. Samla tankarna och få en guide till en mer mindful tillvaro i The human being journal, 499:-

Annons

6. Mitt drömsovrum har en harmonisk färgsättning med material och texturer ton i ton där tunna linnegardiner suddar ut gränsen mellan ute och inne. Klinkergolv Norrvange Light Grey, 1 079:-/kvm, från Bricmate, kalkfärg Jotun Lady minerals i nyansen Ascott 0553, linnegardiner Dalsland oatmeal,1 390:-, Himla.

 
Publicerat 20 juli 2023
Annons