Trendiga lugg- och ryamattor med mönster – 9 shoppingtips

Sätt den sista trendiga touchen i ett rum med en snygg matta! Luggmattorna dominerar 2021 och vi ser dem mest i jordnära toner med vackra och lekfulla mönster. Spana in våra 9 favoriter i butik!

Annons

Mattor kan vara pricken över i:et i ett rum och höjder direkt mysfaktorn och ramar in rummet. I år satsar vi på att klä våra golv med stora fluffiga mattor med mönster i jordnära toner. Varmt, ombonat och med en trendig och lekfull touch!

Antingen är det mattans lugg i olika höjder som bildar ett mönster eller så pryds den av mönster skapade av olika färgkombinationer. Kika in våra 9 favoriter som finns i butik just nu!

 

Trendiga lugg och rya-mattor med mönster:

 

Ryamatta Levels från Layered hämtar sin inspiration från huset Fallingwater, designat av Frank Lloyd Wright, med dess färgskala och tidlösa uttryck. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Matta Abstract från Classic Collection är handtuftad och finns i flera storlekar. Mattans vita botten och svarta partier är av ull. Partierna i varm beige och taupe är av viskos vilket ger ett levande uttryck till mattan. Köp den här (reklamlänk).

 

Matta Copenhagen är handvävd i merceriserad bomull från Classic Collection. Finns i flera färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Handtuftad, lyxigt tät luggmatta i mjuk ull-och viskosblandning från Jotex. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Matta från Layered's kollektion Modern Oriental som är tillverkade i 100 procent mjuk New Zealand Wool. Köp den här (reklamlänk).

 

Luggmatta med kort lugg och strukturmönster från Jotex. Den är en lyxigt mjuk matta med vacker lyster och tät lugg, välgjord och i finaste kvalitet. Finns även i grått och rosa. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

En mönstrad luggmatta i vävd kvalitet av oblekt, ekologisk bomull från H&M Home. Köp den här (reklamlänk).

 

Matta från Classic Collection med. Köp den här (reklamlänk).

 

Handtuftad, lyxigt tät luggmatta i mjuk ull-och viskosblandning från Jotex. Du hittar den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Bädda sängen med vårens toner – 15 sängkläder i pasteller

Uppdatera hemmet med vackra soffkuddar – 23 vackra köptips

Statement-ljusstakar – 18 trendiga shoppingtips som fångar ögar

Sju inredningstrender inför 2021
Sju inredningstrender inför 2021
1:11
Publicerat 18 februari 2021
Annons