Snygga stolar för hemmakontoret, kontorsstolar

5 stilrena stolar som lyfter hemmakontoret

Ge hemmakontoret lite extra kärlek! Investera i en stol med det lilla extra.

Annons
Skandinaviskt 2.0 – så inreder du med den nya trendstilen
Skandinaviskt 2.0 – så inreder du med den nya trendstilen
1:13

Hemmakontoret är fortsatt i full gång för många av oss. Ge arbetsplatsen ett välförtjänt lyft med stilsäkra kontorsstolar som håller säsong efter säsong. Vi listar fem favoriter med det lilla extra.

Sjuan stol från Fritz Hansen
Sjuanstolen har fått sig en uppdatering – i form av en hemmakontorskostym.  

1. Sjuan, eller Sjuanstolen som den ofta kallas i folkmun, från Fritz Hansen är en stolklassiker med historia. Sjuan formgavs 1955 av Arne Jacobsen. Här ser vi Sjuan i en hemmakontors-variant med armstöd och hjul. Finns i flera färger och material, här kan du köpa den.

Annons
Stolen Fiber för Muuto
Hög sittkomfort möter ett modernt vitt uttryck i stolen Fiber för Muuto.  

2. Addera vitt! Designduon Iskos-Berlin skapade stolen Fiber för Muuto redan 2014. Stolen är stilsäker och snygg utan att kompromissa med hög sittkomfort. Fiber armchair – swivel base kommer i flera färger och material. Finns även som barstol, matstol och sittpall. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Stolen Day high från Gärsnäs
Den bekväma och stilsäkra stolen Day high från Gärsnäs.  

3. Stolen Day high från Gärsnäs är en komfortabel favorit med hög rygg som går att få helklädd både i tyg och läder. Armstöden går även de att anpassa och kommer i ask, björk, ek eller valnöt. Ett plus i kanten för den utbytbara klädseln. Formgiven av Pierre Sindre. Pris på förfrågan.

Annons
Stolen Hilma spin från Gemla
Hilma spin påminner om Cattelin och Wien, två klassiska Gemla-modeller.  

4. Hilma spin av David Ericsson för Gemla är en vidareutveckling av Hilma utan hjul. Hilma har ett ryggstöd i massiv björk och påminner om Gemla klassiker som Cattelin och Wien. Här kan du köpa den.

Stolen Stella från Swedese
Swedeses stol Stella är formgiven av Broberg & Ridderstråle.  

5. Den eleganta stolen Stella är formgiven av Broberg & Ridderstråle för Swedese. Stommen är gjord av stålrör med sits i formgjuten kallskum. Kommer i många utföranden och passar enkelt in i alla hem. Här kan du köpa den.

Annons