Stylisten Cecilia Tivar tipsar om trendiga möbler och inredningsdetaljer hösten 2021

Stylisten tipsar: 7 möbler och detaljer att inreda med i höst

Hösten är här! Stylisten Cecilia Tivar tipsar om möblerna och detaljerna som vi mer än gärna inreder med 2021.

Annons
7 trendiga inredningsdetaljer i höst
7 trendiga inredningsdetaljer i höst
2:04

1. Matta, Kasthall

Matta från Kasthall
 

»Jag är inget fan av nakna golv, jag vill ha mattor, sköna att gå på, ljudabsorberande och så ger de karaktär åt ett rum. Kasthall har en serie mattor under namnet Collective Impressions där man tidigare släppt två olika teman. Tema nummer 3 heter Square and Tiles, två mattor formgivna av Berit Woelfer och Claesson Koivisto Rune. Square formgavs redan på 80-talet av Berit Woelfer och återlanseras nu i denna häftiga färgställning.« Pris på förfrågan, Kasthall.

Annons

2. Rumsavdelare, Cassina

Rumsavdelare från Cassina
 

»Snyggaste rumsavdelaren har naturligtvis formgivits av Charlotte Perriand, en av 1900-talets främsta möbelformgivare. Paravent Ambassade gjordes till den japanske ambassadörens residens i Paris 1966 . Nu har den producerats av Cassina i deras I Maestri Collection.« Pris på förfrågan, Cassina.

3. Fåtölj, Stellar works

Fåtölj Stellar works
 

»Nendo är formgivaren Oki Satos design studio. För Stellar works har han ritat fåtöljen Kite, en kompakt fåtölj i flera varianter gjord för att ge avskildhet och lugn med sin lätt omslutande form i olika lager.« Ca 18 000:-, Stellar works.

Annons

4. Fåtölj, Reform

Lounge chair från Reform
 

»Reform lounge chair är Reform Design Labs allra första möbel formgiven av Jurij Rahimkulov, fåtöljen är tillverkad av biokompositer av träfiber. De vackra kurvorna gör den tålig och bekväm och materialet gör att den även funkar utomhus.« Från 15 995:-, Reform.

5. Silvervas, LOD

Silvervas från LOD
 

»LOD är en metallverkstad i Stockholm som drivs av några av Sveriges främsta silversmeder. Dessa silvervaser av Anna Nordström och Maki Okamato är både vaser och konstverk. Annas är i silver och järn, Makis vattenspegel är i silver.« 6 000:-, LOD.

Annons

6. Lampa, Graypants

Lampa Wick från Graypants
 

»Wick är en lampa som är inspirerad av romantiska levande ljus och har effektiviteten hos en ficklampa.« Läs mer och köp den här.

7. Modulsoffa, Normann Copenhagen

Modulsoffa Rope från Normann Copenhagen
 

»Rope är en modulsoffa ritad av Hans Hornemann, den är både minimalistisk och mjukt inbjudande och finns i en mängd fina färger.« Läs mer och köp den här.

Annons