svart och vit inredning

De svarta och vita inredningsdetaljerna kommer aldrig gå ur tiden och är alltid lika snygga att bryta av med i hemmet. Låt dem möta årets färgtrender för att blanda upp färg och tidlösa toner. Nedan har vi samlat våra 17 favoriter från butikerna!

svart och vit inredning

17 INREDNINGSDETALJER I SVART OCH VITT:

Oavsett vilka färger som trendar så kommer de svarta och vita alltid vara ett val att luta sig tillbaka mot. Vi har samlat allt från textilier till vaser och skulpturer i nyanserna.

svart vas

Vas med en handgjord känsla med modern touch av keramik från DBKD. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

taklampa ellos home
taklampa ellos home

Taklampa med stomme av metall och klädsel i krinklad textil, med takkopp av metall, från Ellos Home. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

ljusstake stoff

Ljusstake är designklassikern som funnit en ny storhetstid med sin eleganta, tidlösa och inspirerande design från STOFF. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

vit kudde classic collection

Vit kudde i bomull med tofsar runt hela kuddens kanter. Blixtlås i botten från Classic Collection. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

servetthållare hm home

En servetthållare i metall med sidor utformade som ett stiliserat ansikte från H&M Home. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

svart timglas

Svart timglas i glas från Hübsch. Se mer och köp det här (reklamlänk från Adtraction).

dekorationsvas jotex

Dekorationsvas av keramik, handgjord med en oregelbunden form och ett dekorativt randigt mönster från Jotex. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

sidobord hm home
sidobord hm home

Ett litet sidobord med ben i målad metall och bordsskiva i marmor från H&M Home. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

filt ellos home

Jacquardstickad pläd med tofsar på kortsidorna från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

badrumsmatta classic collection

Badrumsmatta i ett snyggt mönster inspirerat av antikens grekiska mönster, från Classic Collection. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

vit vas bloomingville
vas bloomingville

Vit vas från Bloomingville är tillverkad av stengods och har en mjuk design som är en hyllning till kvinnokroppen. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

kaffekoppar jotex

2-pack muggar i glaserat stengods från Jotex. Du hittar dem här (reklamlänk från Awin.com).

naturkorg bloomingville

Naturkorg i sjögräs från Bloomingville. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

ljusstake muubs

Ljusstake från danska Muubs är en skulptural inredningsdetalj tillverkad av rustikt gjutjärn. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

vas ellos home

Vas av färgat glas med svarta ränder med vackra skiftningar från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

poster paper collective

Trendig poster från Paper Collective. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

filt hm home

En filt i mjuk kvalitet av återvunnen polyester med fransar på kortsidorna från H&M Home. Den finns här (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

Inred dina fönsterbrädor – 22 trendiga detaljer

Stilrena luftfuktare och diffusers till ditt hem