beige inredning nyheter vår 2021

Pigga upp ditt hem med härliga vårnyheter i beige toner! Uppdatera soffan och sängen med en ny pläd eller en fluffig kudde, ge vårbuketterna vackra vaser att ta plats i eller lys upp hemmet med en ny bordslampa.

Beige inredning har en tendens att få hemmet att både kännas ljust och fräscht samtidigt som den höjer mysfaktorn, helt enkelt en win win för den som vill ha ett modernt, harmoniskt och rogivande hem!

Inredningsnyheter för våren 2021 i beige nyanser:

Vi listar 20 fina vårnyheter inom inredning där alla går i den beige tonen!

Glasvas från Bloomingville har en spännande design med vackert intryckta gropar runt om, vilket gör att vasen ser olika ut beroende på från vilket håll du betraktar den. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Beige bäddset av ekologisk, kammad bomull från Ellos Home. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Kuddfodral i tuftad bomull från Granit. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

Stol av almträ med vattenbaserad lack och sits av flätat snöre från Jotex. Skandinavisk stil med enkel, klassisk och stilren design. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

Set med två bord i pulverlackerat stål från Blomus. Satsbord som är perfekt som soffbord eller sidobord. Köp dem här (reklamlänk från Adtraction).

Unik ljusstake från Anissa Kermiche i keramik som skapats med ambitionen om att hylla kvinnokroppen. Ljusstaken har en matt finish och kan användas som ljusstake eller som ett fristående konstverk. Köp den här (reklamlänk från Wakakuu).

Beige kruka i stengods. från Designtorget. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Pläd från Lexington är tillverkad av 100 procent återvunnen bomull och har ett snyggt grafiskt mönster där färgerna är inverterade på baksidan. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Kuddfodral i bomull med ett iögonfallande grafiskt labyrintmönster från Lexington. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Beige vas från Bloomingville tillverkad av terrakotta och har en originell design med mjuka former. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Beige sänggavel i linne som hängs upp på väggen från Ellos Home. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

Snygg beige förvaringskorg/tidningsställ från Hemtex. Du kan köpa den här.

Beige lampfot från PR Home tillverkad av ett keramikliknande i en trendig och lekfull form. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Korg/vas i sjögräs från Bloomingville. Ställ i fönstren, på bordet eller på golvet.Du hittar den lilla på 51 centimeter här (reklamlänk från Adtraction) och den stora på 88 centimeter här (reklamlänk från Adtraction).

Vinställ av rotting för tre flaskor från Ellos Home. Med handtag upptill för enkel förflyttning. Klicka hem det här (reklamlänk från Awin.com).

Ljuslykta i äkta marmor med matt finish från Ellos Home. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Deco Hand dekoration från danska Hay är tillverkad i glaserat stengods och föreställer en hand som sträcker sig uppåt. Dekorationen ger dig en extra hand i vardagen genom att fungera som ett smyckesställ eller som hängare för andra sorters attiraljer. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Quiltat överkast i vintagetvättad ekologisk bomull från Ellos Home. Kika in det här (reklamlänk från Apprl).

Vacker taklampa av krinklat tyg och metallstomme från Jotex. Passar extra bra i ett sovrum! Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

LÄS MER:

2021 inreder vi med speglar i lekfulla former – 15 snygga köptips

14 små och praktiska skrivbord – perfekt för hemmakontoret

Naturnära, harmoniskt och varma toner – här är Ellos Homes nya kollektion