Carolina Gynning visar upp rummen i nya lägenheten – se bilderna

Kändishemmen vi inte kan få nog av
1:55

Efter reklamen: Kändishemmen vi inte kan få nog av

(1:55)

Slå på ljud

I juni blev Carolina Gynning mamma till sin tredje dotter, och pojkvännen Viktor Philipsons första. Från sin tidigare relation är Carolina mamma till Alicia och Adele, och nu har lilla Vilda anslutit till familjen.

»Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen«, skrev Carolina om lyckan när Vilda kommit till världen.

Lyckan med dottern Vilda

Och familjen verkar trivas i den nya bebisbubblan. I ett inlägg på Instagram berättade Carolina förra veckan att amningen med Vilda går otroligt bra, något som är en stor skillnad jämfört med hur det var med hennes två andra barn.

»Denna gången flödar mjölken. Jag vet inte varför?Jag är antagligen mer avslappnad nu med nummer 3 såklart. Sen kan det ju vara så att Vilda har fått igång brösten bättre. Vem vet.. men jag är lycklig över att det fungerar. Jag har känt mig så misslyckad förut när mjölken bara verkade ta slut, innan jag ens kommit igång«, berättade Carolina då.

Visar rummen i nya lägenheten på Karlaplan

Det är inte bara att ställa om från tvåbarnsmamma till trebarnsmamma som är nytt i tillvaron. I våras köpte Carolina Gynning en lägenhet inne i centrala Stockholm. Men inte för att lämna huset på Ekerö och flytta dit på heltid.

»Vid Karlaplan!!! Nu ska det målas och fixas«, skrev Carolina när hon visade upp lägenheten precis när hon köpt den.

Maja Nilsson Lindelöf visar upp sitt nyrenoverade hem – kika in i mysiga huset

Nu visar Carolina bilder från lägenheten, där väggar målats och möbler börjat få plats, men som ännu inte står helt redo för att boa in sig i. Men, nog ser det mysigt och hemtrevligt ut redan!

»Nu har jag inget överkast än och inga tavlor … ja det är långt ifrån färdigt men det är en bit på vägen! Vill tacka min vän Lulu Carter för mycket bra tips och inspo du är bäst«, skriver Carolina när hon delar med sig av flera bilder på sovrummet, och en från vardagsrummet.

Titta in i Kenzas och fem andra kändisars lyxiga sommarstugor

Foto: TT, Instagram