Doktor mikael säljer sin lyxvilla – kika in

Den folkkära tv-doktorn Mikael Sandström har nu bestämt sig för att satsa fullt ut på kärleken och ska nu flytta ihop med flickvännen Lotta Engberg. Nu finns hans lyxvilla i Hallstahammar ute till försäljning.

Annons
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna
1:29

Vi har sett honom i Nyhetsmorgon i TV4 i många år nu, den solkysste läkaren Mikael Sandström. Under våren och sommaren har han varit ett av de hetare ämnena i pressen då han och tv-profilen Lotta Engberg blev ett par.

Doktor Mikael har inte hymlat med kärleken till Lotta och nu tänker de ta nästa steg i relationen – att bli sambos. Så nu ligger alltså Mikael Sandströms lyxvilla i Hallstahammar ute till försäljning.

I Lustigkulla vid Hallstahammar i Västerås ligger doktor Mikael Sandströms villa – med en boarea på 369 kvadratmeter fördelat på två våningar. Huset byggdes 2005 men har renoverats 2018 och 2020.

Annons
Doktor Mikael säljer sin villa
Mikael Sandströms villa är ett perfekt hem för den som gillar avkoppling. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant.  

Det som stjäl uppmärksamheten direkt är den spaliknande delen av huset, där det finns en inomhuspool och stora fönsterpartier som vätter ut mot trädgården. Taket består av rejäla timmerbalkar som för tankarna till en fjällstuga med spa eller en lyxig ranch i USA. Rummet har en imponerande takhöjd på sex meter och en rejäl eldstad – perfekt under mörka höst- och vinterkvällar.

Om det inte vore nog med en pool och eldstad i hemmaspat så finns det även en avkopplande loungedel samt bardel med fullstor vinkyl. Golven är försedda med klinker och väggarna är klädda med träpanel.

Annons
Hemma hos Mikael Sandström
Längst in i rummet vid loungedelen finns en bar och vinkyl. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant  
Hemma hos Mikael Sandström
Taket består av rejäla timmerbalkar som för tankarna till en lyxig fjällstuga eller ranch med spa. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant  
Annons

Köket renoverades 2018 och består nu av ett vitt enkelt HTH-kök, det finns gott om avlastningsytor och bänkskivorna är av exklusiv granit. Väggarna i köket är klädda i sten och planlösningen är öppen ut mot vardagsrummet.

Hemma hos Mikael Sandström
Vitt HTH-kök. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant.  

Och räckte det inte med en pool i spaavdelningen så finns det även ett badrum med bubbelbad och bastu, ovanför allt detta finns även ett anslutande loft.

Hemma hos Mikael Sandström
Bubbelbad och bastu med loft anslutande loft. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant  

Doktor Mikael har verkligen slagit på stort i sin villa i Lustigkulla och man märker att det är en plats för avkoppling och vila. I övrigt består villan av sex rum varav tre är sovrum. Mer om denna luxuösa villa kan du läsa om hos Bjurfors, utgångspriset för denna spadröm är 5 795 000 kr.

Annons
Hemma hos Mikael Sandström
Från loungedel och polområde kommer man in till den öppna köksdelen. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant  
Hemma hos Mikael Sandström
Vid köket är väggarna klädda i sten. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant  
Annons
Hemma hos Mikael Sandström
I den öppna poldelen är det stora fönsterpartier ut mot trädgård och uteplats. Foto: Bjurfors Västerås/MG-foto. Mäklare Marcus Skönebrant  

Läs mer:

Kika in i Dyraste villan på Hemnet

Hemma hos Intressanta hus-veteranerna

Formgivarparet öppnar dörrarna till sin Malmölya – kika in

Publicerat 19 november 2020
Annons