Hotellet Ett Hem i Stockholm får nya long stay-lägenheter för långtidsboende

Ett Hem öppnar exklusiva lägenheter för långtidsboende

Boutiquehotellet Ett Hem i Stockholm expanderar med fler lägenheter, och den här gången blir det långtidsboenden. Här är allt du vill veta om de nya lägenheterna!

Annons
Unika hotell för en vinterweekend nära naturen
Unika hotell för en vinterweekend nära naturen
1:08

På Sköldungagatan i Lärkstaden på Östermalm ligger det exklusiva boutiquehotellet Ett Hem som blivit omskrivet för sin personliga och unika atmosfär. Här håller inredningen en hög nivå och till skillnad från flera lyxhotell så satsar man inte på den klassiska "hotellkänslan" utan på (vilket kanske namnet redan skvallrar om) en familjär hemkänsla.

Hotellet består av tre privathus på Sköldungagatan 2, 4 och 6. På den första adressen finns 12 gästrum, sällskapsytor i form av vardagsrum, bibliotek och kök samt orangeri och trädgård. I nummer fyra finns sedan sommaren 2022 ytterligare tio hotellrum samt ett kök och ytor som är till för både hotellgäster och besökare. Och den 1 september i år expanderade hotellet ytterligare med ett gym och tre lägenheter i det tredje huset, den här gången för långtidsboende.

Annons
Lyxhotellet Ett Hem på Sköldungagatan
Ett Hem består nu av tre privathus på Sköldungagatan i Lärkstaden.  Foto: Magnus Mårding

Long stay-lägenheter på lyxiga boutiquehotellet Ett Hem

De nya lägenheterna återfinns på två våningar i huset på Sköldungagatan 6 och har precis som de tidigare hotellrummen ett inredningskoncept som tagits fram av ägaren Jeanette Mix tillsammans med Ilse Crawford och hennes Studio Ilse.

sovrum i långtidslägenhet på ett hem
Nu kan långtidshyresgäster flytta in i de tre nya, vackra lägenheterna.  Foto: Magnus Mårding
Annons
matplats på ett hem
Inredningen i de nya lägenheterna är precis lika hemtrevlig som i hotellrummen.  Foto: Magnus Mårding

– Lägenheterna rymmer allt man kan behöva för en längre vistelse och ger känslan av ett eget hems bekvämlighet och hotellets omhändertagande. De unika lägenheterna har fått samma värme, komfort och design, som rummen och miljöerna i grannhusen, och är ett hem långt hemifrån men med Ett Hems komfort, bekvämlighet och gästfrihet, säger Ilse Crawford, ägare och kreativ chef på Studio Ilse, i ett pressmeddelande.

sovrum och matplats i lägenhet på ett hem
Sovrum och matplats i en av lägenheterna.  Foto: Magnus Mårding
Annons
inspirerande inredning på hotellet ett hem
Sovrum i en av long stay-lägenheterna.  Foto: Magnus Mårding

Långtidshyresgästerna har en privat ingång till huset där lägenheterna finns och de har dessutom tillgång till alla andra bekvämligheter på hotellet, som ett fullskaligt gym och en yogastudio, trädgård, kök och sällskapsytor.

nytt fullskaligt gym på ett hem
Det nya exklusiva gymmet på Ett Hem.  Foto: Magnus Mårding
Annons
Jeanette Mix, ägare av Ett Hem
Jeanette Mix som äger hotellet Ett Hem står för den hemtrevliga inredningen i samarbete med Ilse Crawford och Studio Ilse i London.  Foto: Magnus Mårding
Publicerat 18 september 2023
Annons