De 5 snyggaste hotellen i Stockholm just nu

Sveriges vackra huvudstad har en mängd olika hotell för olika behov. Vi har valt ut 5 av Stockholms snyggaste hotell just nu.

Annons

Oavsett om du är i Stockholm på en staycation (semester på hemmaplan) eller om du är i stan som besökare finns det inte bara en hel del aktiviteter att göra utan även flertalet snygga hotell att inspireras av.

Flera av dessa hotell har inte bara stilrena och snygga rum att bo i utan även en uteservering, en takterrass eller en mingelbar att njuta av en drink eller juice på. På så sätt kan du spana in interiören på samtliga, utan att behöva byta boende varje natt.

5 snygga hotell i Stockholm just nu:

1. Haymarket Scandic

 
 

Centralt på Hötorget, i det anrika PUB-huset, ligger Haymarket by Scandic. Här slussas du tillbaka till 1920-talets elegans och glamour där det finns en tanke bakom såväl hotellrum som signaturcocktails. Gör som de trendiga Stockholmarna och ta en hälsosam fika på cafét Gretas eller avnjut en Old Fashioned på baren Americain.

Annons

Läs även: Haymarket och Yollibox i samarbete – se nya lanseringen 

2. Hobo Hotel

 
 

I en ny stadsdel som växer fram centralt i Stockholm, Brunkebergstorg, ligger boutiquehotellet Hobo. Är du nyfiken på vad stockholmarna går för att se nya och heta up and coming-kreatörer besöker du deras SPACEby, ett showroom för starts-ups. Kanske det mest trendkänsliga hotellet i Stockholm just nu.

Annons

Läs även: Designhotellet HoBo öppnar i Stockholm – se alla bilder

3. NoFo Hotel

 
 

NoFo Hotel är beläget på stadsdelen Södermalm i Stockholm och precis som södermalmsborna själva reflekterar hotellet stadsdelens vibrerande själ. Det är en ung och konstnärlig vibe på NoFo Hotel och rummen är inredda precis som man föreställer sig att ett hippt Söder-hotell ska vara.

Annons

Läs även: De 5 snyggaste hotellen i New York

4. Nobis Hotel

 
 

Nobis Hotel gör ingen besviken med sin pampiga skrud mitt på Norrmalmstorg. Inne på hotellet finns Guldbaren, en liten men lyxig bar där du kan få en cocktail i absolut världsklass. Rummen är eleganta och klassiska. Bakom inredningen ligger den välkända arkitekt- och designstudion Claesson Koivisto Rune.

Annons

Läs även: Här är baren som serveras Sveriges dyraste Cocktail

5. Lydmar Hotel

 
 

På Lydmar Hotel finns det gott om härliga detaljer att insupa. Det femstjärniga hotellet har förutom en grandios lobby och inredning även en stor uteservering på framsidan med livemusik under hela sommaren. På våning två gömmer sig en gömd pärla i form av en mindre, lummig takterrass där såväl stockholmare som turister gärna vilar upp sig med ett glas champagne.

Annons

Läs även: Färgstarkt i Lydmars nya lobby

Annons