lauritz

Annons

Den här veckan delar Residence redaktionschef Imke Janoschek med sig en finsk folkkär auktionsspaning. Temat är inget mindre än klassiker från vårt grannland i öst.

Den här veckan delar Residence redaktionschef Imke Janoschek med sig en folkkär auktionsspaning. Temat är inget mindre än vår älskade blågula varuhus: Ikea och deras möbler som nu blivit värdefulla.

Oavsett om du letar efter julklappar eller börjar fundera på nyårspartyt så kommer här några ovärderliga fyndtips som kretsar kring det här med att dricka med stil. Residence redaktionschef Imke Janoschek listar sina bästa auktionstips på temat i veckans auktionstips.

Annons

70-talet är tillbaka! Residence redaktionschef Imke Janoschek listar sina bästa auktionstips på temat i veckans auktionstips.

Två klassiker, finsk möbelmagi och en omättad förälskelse i Thonet. Allt samlat i en härlig mix i veckans auktionstips från Residence redaktionschef Imke Janoschek.

Stolen Ferdinand av Åke Axelsson blev 2015 års Lauritz Icon. Hör hans egna ord om utmärkelsen.

Mette Rode Sundström om intresset för antikviteter och inredning.

När grundarna av det danska auktionshuset skulle köpa sommarstuga hamnade de i södra Frankrike – och började storproducera kvalitetsvin. Vad de inte visste var att stjärnglans av rang, Brad Pitt och Julio Iglesias hade visat intresse för samma hus.

Annons