Nyårsdukning 2020

21 fina detaljer till årets nyårsdukning

2021 är på ingång och det är snart dags att fira in det nya året! Oavsett om du firar ensam, med din familj, partner eller vänner så är det en perfekt tid att duka bordet extra lyxigt i riktig nyårsanda för att fira in det nya året. Vi listar 21 fina detaljer till nyårsdukningen.

Annons

Det börjar närma sig nyår 2020! Då är det dags att ringa ut det gamla året och välkomna det nya. Årets nyårsfirande kommer för många inte bli sig likt i och med den situationen vi lever i idag. Oavsett om du firar ensam, med din partner, med vänner eller familj så kan ett lyxigt dukat nyårsbord göra kvällen extra festlig!

 

NYÅRSDUKNING OCH PYNT 2020:

Vi listar 21 fina detaljer till nyårsdukningen 2020 i allt från porslin, vackra champagneglas att skåla med och passande textilier till nyårspynt, ljusslingor och vackra ljusstakar att pryda bordet med!

 

Eleganta champagneglas i 4-pack från Chef & Sommelier. Du kan köpa dem här (länk till Cervera).

Annons
 

Ett guldigt bestickset i rostfritt stål som innehåller fyra knivar, fyra gafflar, fyra matskedar och fyra teskedar. Här kan du köpa det (länk till Åhléns).

 

Trendig bordstablett i naturmaterial från Dixie. Finns även i mörkare brunt och svart. Här kan du köpa den (länk till Kitchentime).

 
Annons
 

Ljusstake med plats för fyra ljus från Nordal. Tillverkad av mässingspläterat järn. Här kan du köpa den (länk till Kitchentime).

 

Lövformad servettring från Bloomingville. Här kan du köpa den (länk till Kitchentime).

 

Handstöpta ljus från Ester & Erik. Ljusen blir en effektfull konstrast till middagsdukningen. Välj mellan guld och silver. Du kan köpa dem här (länk till Nordic Nest).

Annons
 

Guldfärgad girlang med texten Happy New Year från Butterick´s. Du kan köpa den här (länk till butik).

 

Glasunderlägg i mässing från Classic Collection. Du kan köpa dem här (länk till Kitchentime).

 

Serveringsfat från Villeroy & Bochs klassiska servis Anmut med guldkant. Här kan du köpa det (länk till Nordic Nest).

Annons
 

Tio vackra placeringskort från Partykungen. De här varianterna kommer i en klassisk vit med guldmålade grenar som slingrar sig. Du kan köpa dem här (länk till Partykungen).

 

Duka bordet med fina linneservetter från det svenska varumärket Himla. Servetterna kommer i 4-pack. Du kan köpa dem här (länk till Nordic Nest).

Annons
 

Matcha servetterna med en klassiskt naturfärgad duk från Himla. Duken är gjord i tunt vävt hellinne som tvättats för att få en härlig, mjuk känsla. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

 

Vita papperstallrikar från Partykungen med en dekorativ guldkant som passar perfekt när du vill skapa en lyxig och elegant känsla. Kommer i 10-pack. Här kan du köpa dem (länk till Partykungen).

Annons
 

Batteridriven LED-ljusslinga från Star Trading med guldfärgade kulor och stjärnor, med ljuspunkter i form av dew drops. Blir ett dekorativt inslag vid till exempel dukningar, blomsterarrangemang, i fönster, på väggen och mycket mer. Du hittar den här (länk till Cervera).

 

4-pack eleganta rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Den breda kupan ger gott om plats för oxidation, medan den smala öppningen ger en koncentrerad aromupplevelse. Du kan köpa dem här (länk till Cervera).

Annons
 

Guldig bordstablett i guld från danska varumärket LIND DNA är tillverkad i återvunnet läder och gummi i form av ett vackert monsterablad. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

 

Silvrig och sprakande ljusstake från By On. Här kan du köpa den (länk till Kitchentime).

 

Lyxiga servetter med fint relief-mönster helt i guld och som ger din dukning en extra känsla av lyx, från Patytajm. Här kan du köpa dem.

Annons
 

Klassiska runda papperstallrikar i skimrande guld från Partykungen. Du kan köpa dem här (länk till Partykungen).

 

Vit talrik med guldkant från Villeroy & Boch. Porslinet tillsammans med den tunna kanten i guld kommer helt enkelt bli pricken över "i" för både vardagsmåltider och festliga middagsbjudningar. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Annons
 
 

Batteridriven ljusslinga med gröna löv med tio stycken små LED-lampor som sprider ett trivsamt, varmvitt ljus. Använd som dekoration till dukningen eller dekorera andra delar av hemmet, från Star Trading. Du kan köpa den här (länk till Cervera).

LÄS MER:

Julklappstips – 22 snygga och trendiga detaljer till sovrummet

Annons

5 inredningsdetaljer som mer än gärna får hänga kvar efter jul

Därför ska du använda vektrimmer till dina ljus – här köper du den

Annons