vacker inredning

18 fina detaljer till hemmet med konstnärlig touch

Uppdatera hemmet med en av 2021 hetaste trender – unika detaljer med konstnärlig touch! Vi listar 18 snygga inredningsdetaljer att spana in i butik redan nu, som passar alla hem.

Annons

Skulpturer, detaljer och möbler med rundande och lekfulla former som fångar ögat är helt rätt inredning inför 2021. Vi ser allt mer unika detaljer i hemmen som verkligen ger ett modernt, modigt och stilfullt uttryck.

Snygga inredningsdetaljer till hemmet med konstnärlig och trendig touch:

Vi listar 18 snygga inredningsdetaljer att spana in i butik redan nu, som passar alla hem.

vas i form av kvinnokropp
 

Vacker vas från By On i form av en kvinnokropp gjord av porslin. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
marmorbord
 
 
Annons

Trendigt och stilrent sidobord av robust marmor från det danska designhuset Menu. Kommer i flertalet färger, bordskiva och ben säljs var för sig. Här (reklamlänk) hittar du bordskivan och här (reklamlänk) kan du köpa underredet.

staty
 

Skulptur i vit cement från Bloomingville. Du kan köpa den här (reklamlänk).

vas i form av snäcka
 

Kruka från Ferm Living tillverkad i stengods i en form som inspirerats av pärlbåtens vackra skal. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
trendig bordlampa
 
 
Annons

Trendig bordslampa från det danska varumärket Hübsch i en konstnärlig form. Du kan köpa den här (reklamlänk).

blomstermoln
 

Ett fluffigt moln av torkade blommor från House of Flowers! Passar bra hänga upp över middagsbordet, ovanför sängen eller varför inte till bröllopet? Du kan köpa det här (reklamlänk).

ljusstake beige knut
 
Annons
 

Ljusstake från Cooee Design är formgiven av arkitekten Tim Torp Hansen. Den har en intressant design i form av en knut och är vacker att titta på även när du inte har ljuset tänt. Finns i fler utföranden. Du kan köpa den här (reklamlänk).

vas från bloomingville
 

Dekorativ vas i stengods med vacker glasyr från Bloomingville. Sätt en vacker torkad bukett i eller låt den bara stå ensam. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
poster trendig
 

Postern Serious Dreamer från Paper Collective. Du kan köpa den här (reklamlänk).

böjt ljus
 

Bend är ett nytänkande blockljus från Broste Copenhagen med två vekar och en spännande bågformad design. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons
snyggt bokstöd
 

Bokstöd från HAY är en skulptural inredningsdetalj designad av Wang & Söderström. Bokstödet är tillverkat i stengods och kan även användas bara som dekoration. Du kan köpa det här (reklamlänk).

sidobord i trä
 
Annons
 

Sidobord av massivt mangoträ med tidningsförvaring från Jotex. Ett rustikt sidobord med en smart tidningsförvaring. Du kan köpa det här (reklamlänk).

händer inredningsdetalj
 

Serafina händer från Lene Bjerre är en vacker statyett med två öppna händer. Placera händerna på en bokhylla, ett sidobord eller på en fönsterbräda och få en mycket dekorativ inredningsdetalj i rummet. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
space ljusstake
 

Ljusstake Space från By On. Du kan köpa den här (reklamlänk).

spegel från hm
 

En asymmetriskt formad spegel från H&M Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
vacker kruka
 
 
Annons

Stor handtillverkad korallvas i keramik från Mimou. Denna vas drejas först för hand sedan skulpteras varje detalj ut för hand och glaseras i en matt oregelbunden glasyr. Du kan köpa den här (reklamlänk).

ljushållare i marmor
 
 
Annons

Ljusstake för blockljus från Ellos Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

poster kvinna
 

Poster från Pelcasa gjord av artisten Julia Lysen föreställande en kvinnokropp gjord i ett drag. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

15 fina glasunderlägg att uppdatera dukningen med

De finaste plädarna med chunky blanket känsla

Förvara snyggt och smart hemma – 23 köptips

Publicerat 14 december 2020
Annons