vacker inredning

Skulpturer, detaljer och möbler med rundande och lekfulla former som fångar ögat är helt rätt inredning inför 2021. Vi ser allt mer unika detaljer i hemmen som verkligen ger ett modernt, modigt och stilfullt uttryck.

Snygga inredningsdetaljer till hemmet med konstnärlig och trendig touch:

Vi listar 18 snygga inredningsdetaljer att spana in i butik redan nu, som passar alla hem.

vas i form av kvinnokropp

Vacker vas från By On i form av en kvinnokropp gjord av porslin. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

marmorbord

Trendigt och stilrent sidobord av robust marmor från det danska designhuset Menu. Kommer i flertalet färger, bordskiva och ben säljs var för sig. Här (länk till Awin.com) hittar du bordskivan och här (länk till Awin.com) kan du köpa underredet.

staty

Skulptur i vit cement från Bloomingville. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

vas i form av snäcka

Kruka från Ferm Living tillverkad i stengods i en form som inspirerats av pärlbåtens vackra skal. Du kan köpa den här (länk till Awin.com).

trendig bordlampa

Trendig bordslampa från det danska varumärket Hübsch i en konstnärlig form. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

blomstermoln

Ett fluffigt moln av torkade blommor från House of Flowers! Passar bra hänga upp över middagsbordet, ovanför sängen eller varför inte till bröllopet? Du kan köpa det här (länk till Ellos).

ljusstake beige knut

Ljusstake från Cooee Design är formgiven av arkitekten Tim Torp Hansen. Den har en intressant design i form av en knut och är vacker att titta på även när du inte har ljuset tänt. Finns i fler utföranden. Du kan köpa den här (länk till Awin.com).

vas från bloomingville

Dekorativ vas i stengods med vacker glasyr från Bloomingville. Sätt en vacker torkad bukett i eller låt den bara stå ensam. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

poster trendig

Postern Serious Dreamer från Paper Collective. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

böjt ljus

Bend är ett nytänkande blockljus från Broste Copenhagen med två vekar och en spännande bågformad design. Du kan köpa det här (länk till Awin.com).

snyggt bokstöd

Bokstöd från HAY är en skulptural inredningsdetalj designad av Wang & Söderström. Bokstödet är tillverkat i stengods och kan även användas bara som dekoration. Du kan köpa det här (länk till Awin.com).

sidobord i trä

Sidobord av massivt mangoträ med tidningsförvaring från Jotex. Ett rustikt sidobord med en smart tidningsförvaring. Du kan köpa det här (länk till Apprl).

händer inredningsdetalj

Serafina händer från Lene Bjerre är en vacker statyett med två öppna händer. Placera händerna på en bokhylla, ett sidobord eller på en fönsterbräda och få en mycket dekorativ inredningsdetalj i rummet. Du kan köpa den här (länk till Awin.com).

space ljusstake

Ljusstake Space från By On. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

spegel från hm

En asymmetriskt formad spegel från H&M Home. Du kan köpa den här (länk till H&M).

vacker kruka

Stor handtillverkad korallvas i keramik från Mimou. Denna vas drejas först för hand sedan skulpteras varje detalj ut för hand och glaseras i en matt oregelbunden glasyr. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

ljushållare i marmor

Ljusstake för blockljus från Ellos Home. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

poster kvinna

Poster från Pelcasa gjord av artisten Julia Lysen föreställande en kvinnokropp gjord i ett drag. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

LÄS MER:

15 fina glasunderlägg att uppdatera dukningen med

De finaste plädarna med chunky blanket känsla

Förvara snyggt och smart hemma – 23 köptips