Snygg och smart förvaring till hemmet

Man kan enkelt bli frustrerade över dålig och alldeles för lite förvaring hemma. Saker får inte plats där man vill ha dem och det blir svårt att skapa sig ett organiserat hem. Ordning och reda gör oss betydligt mer lugna i själen och gör att hemmet är enklare att städa samt ger det en mer harmonisk känsla.

Snygga och smarta förvaringsalternativ till hemmet:

Det gäller att hitta sina knep och utrusta hemmet med smart förvaring utan att förstöra den mysiga inredning. Vi listar 23 smarta förvaringsalternativ i allt från vackra askar, lådor och korgar till trendiga möbler med smarta lösningar där alla blir en snygg del av hemmets inredning samtidigt som de ger dig plats för förvaring.

soffbord i trä med förvaring

Soffbord i trä från WOUD som genom formgivning och material andas skandinavisk design. Bordet består av ett lock som till hälften kan roteras och på så sätt öppna en förvaringsdel inuti bordet. Du kan köpa det här (länk till Nordic Nest).

lådor förvaring rotting

Två förvaringsboxar i rotting från Bloomingville. Du kan köpa dem här (länk till Kitchentime).

stor flätad korg

Rund flätad korg i sjögräs med handtag från Åhléns. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

serveringsvag svart

Hylla på hjul från Ellos Home med många användningsområden som sideboard, för förvaring, som serveringsvagn, i badrummet och så vidare. Denna har två hyllplan och är gjord av metall. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

tidningsställ bambu

Vackert tidningsställ i naturmaterial från House Doctor som passar in perfekt i alla hem - oavsett stil. Du kan köpa det här (länk till Ellos).

ask i trä

Söt liten oval förvaringslåda i trä med lock med ett handtag i mässing från HKliving. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

skåp i rotting

Stort skåp i rotting från Bloomingville. Du kan köpa det här (länk till Ellos).

snygg ask för förvaring

Handgjord burk i keramik med lock från Jotex. Burken har en fin glasyr med en lätt krackelerad yta. En praktisk och dekorativ liten burk för dina smycken eller annat du vill förvara snyggt. Du kan köpa den här (länk till butik).

korg rotting hm

En förvaringskorg från H&M Home i furu med sidor i rotting. Finns även i svart. Du kan köpa den här (länk till H&M).

svart klädhängare i metall

Multifunktionell klädhängare helt i metall från Ellos Home. Fast spegel med rundade hörn, två hängare och två hyllplan. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

skänk i mörkt trä

Mörk trendig skänk i ekfanér från Nordform. Två dörrar på glidskena med ett hyllplan. Fyra stycken lådor med push funktion. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

hylla rotting

Vägghylla från Ellos Home i matt metall och naturlig, flätad rotting. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

förvaringsburk

Fin förvaringsburk med lock i trä från Hemtex. Du kan köpa den här.

vacker vedhållare eva solo

Vacker vedhållaren från Eva Solo. Den robusta formgivningen blir en elegant detalj rummet och är enkel att matcha med din öppna spis. Du kan köpa den här (länk till Bagaren & Kocken).

flätad korg

Trendig förvaringskorg i naturmaterial från Bloomingville. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

förvaringsbox i trä

Förvaringsbox med handtag från HKliving. Gjord av pilträ och detaljer i mässing och läder. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

sittpuff med förvaring

Sittpuff med förvaring från Nordform. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (länk till butik).

soffbord med förvaring i

Stilfullt soffbord från varumärket Bloomingville med avtagbar bordsskiva till enkel förvaring. Du kan köpa det här (länk till Kitchentime).

korg att hänga upp förvaring

En handgjord, vägghängd förvaringskorg i flätat sjögräs från H&M Home. Korgen har en ögla upptill för enkel upphängning. Du kan köpa den här (länk till H&M).

förvaring till garderob

Flexibel insatslåda för förvaring i din byrålåda eller garderob. från Åhléns. Finns tillhörande förvaringslåda att komplettera med. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

metallkorg

Svart metallkorg från Åhléns. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

glasburk förvaring

Transparent förvaringsburk med lock från Åhléns. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

hylla trä

Hylla från Ellos Home med stomme i metall och fyra fasta hyllplan i ekfanér. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

LÄS MER:

10 fina och stilrena dagbäddar i butik just nu

16 trendiga posters och tavlor att pryda väggarna med

14 fina och lyxiga champagneglas