Inredning teddy

Inred med teddy – 19 populära shoppingtips

Säsongens stora textiltrend är det mjuka och fluffiga teddymaterialet! Vi listar 19 detaljer och möbler i teddymaterial att inreda hemmet både ombonat, mysigt och lekfullt.

Annons

Säsongens stora textiltrend är det mjuka och fluffiga teddymaterialet! Vill vill både inreda ombonat och mysigt samtidigt som lekfulla och böljande former tar allt mer plats. Vi har redan sett teddytrenden växa sig stark och den kommer även vara helt rätt 2021.

Det är inte bara i inredningsvärlden som trenden växt sig stor utan vi ser teddymaterial på allt från fåtöljer och prydnadskuddar till våra skönaste mysplagg som vi bär hemma.

 

Snygga inredningsdetaljer i teddymaterial:

Vi listar 19 fina detaljer och möbler i trendigt teddymaterial att inreda hemmet med.

Annons
 

Populär fåtölj i lurvigt teddytyg i sandfärg från Eichholtz. Finns att köpa här (reklamlänk).

 
Annons
 

Fluffig kudde från Classic Collection. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Stor sittpuff i teddymaterial från Jotex. Du kan köpa den här. (reklamlänk)

Annons
 

3-sitssoffa i 100 procent teddymaterial och soffben i metall från Nordform. Du hittar den här (reklamlänk).

 
Annons
 

Vägghängd sänggavel i mjuk teddy från Jotex. Finns i fler storlekar och färger. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Pläd i pälsimitation i mjuk och härlig teddykvalité från Skinnwille. Perfekt för kalla höst och vinter- dagar eller som snyggt sängöverkast. Finns även i brunt och svart. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Teddyfåtölj från Eichholtz. En perfekt fåtölj att placera i sovrummet eller vardagsrummet. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Trendigt rundad soffa med teddyklädsel av polyester från Jotex. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
 

Teddykudde från HKliving är en dekorativ kudde med ett stilrent mönster i fluffig bomull på framsidan och en slät, enfärgad baksida. Finns att köpa här (reklamlänk).

 
Annons
 

Fluffig sittpuff från Classic Collection. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Matstolar i teddy från Eichholtz. Matstolarna har en härlig cremefärgad klädsel och svarta ben med detaljer av mässing. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons
 

Härlig teddyfåtöj från Eichholtz som passar fint in i vardagsrummet som sovrummet med sitt lurviga tyg i färgen brisbane cream. Fåtöljen har svarta eleganta fötter som bär upp fåtöljen. Du hittar den här (reklamlänk).

 
Annons
 

Tuftad ryamatta med tät, tjock och mjuk lugg från Ellos Home. Strukturmönster med inspiration från traditionella marockanska mattor och med fransar på kortsidorna. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Vackra Elephant Chair av Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl för Norr11 har ett formspråk som associerar till 50-talets danska formgivning och är en lyxig teddyfåtölj tillverkad helt i naturmaterial. Du kan köpa den här.

Annons
 

En elegant snurrfåtölj i teddymaterial fråm Eichholtz med en gedigen snurrfot i mässing. Den kurviga fåtöljen med sina runda former och benvita tyg ger en varm och ombonad känsla. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Rund sittpuff med fast teddyklädsel från Jotex. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
 

Fårskinnskudde från Shephard Lina. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Mysig teddyfåtölj från Eichholtz. Fåtöljen går att snurra och har en silhuett av en snäcka. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
 

Formad sittpuff i teddy från Åhléns. Köp den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Hetaste inredningstrenden 2021 – 23 detaljer och möbler med 70-talsvibbar

16 snygga och trendiga sidobord att uppdatera ditt hem med

Uppdatera dukningen – 15 vackra vinglas

Annons