Snygga sidobord

Vill du skapa mer ytor i ditt hem? Då är ett sidobord perfekt möbel att investera i. Välj själv om du vill använda sidobordet som avlastningsbord för kaffekoppen och fjärrkontrollen eller som en vacker yta för dina inredningsfavoriter.

FINA SIDOBORD:

Vi listar 16 snygga och trendiga sidobord i olika stilar och uttryck i allt från dem i trendigt material som trä och rotting till dem med lekfulla och rundade former som verkligen blir en iögonfallande möbel i vilket hem som helst.

Unikt och trendigt sidobord från House Doctor. Bordet har sin egen unika design som blir en iögonfallande möbel i rummet, med ett industriellt uttryck. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Kreativt designat sidobord med ett modernt utseende från danska designföretaget Ferm Living. Bordet är tillverkat i solitt askträ och består av en rejäl cylinderformad bas med en lätt ovalformad topp. Finns även i svart. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Runt sidobord i rotting från House Doctor. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

Svart sidobord i stål i en fyrkantig form från Nordform. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Sidobord från Ellos Home av folierad MDF i naturtrogen marmorlook med en tålig, vattenavvisande yta. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Litet sidobord på fot i granit från Hay. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

Stilrent, minimalistiskt och elegant sidobord från danska designhuset Menu. Du hittar bordsskivan här (reklamlänk från Awin.com) och du kan köpa underredet här (reklamlänk från Awin.com).

Sidobord i lackad ekfaner i fin struktur från Nordic Furniture Group. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Trendigt sidobord i grå metall från Bloomingville i en lekfull form. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

Vägghängt bord från House Doctor i marmor. Används det som sängbord eller mindre avlastningsbord för småsaker eller prydnader i hallen. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Vackert och stilrent sidobord från Bloomingville i ek som gör sig lika fint i hallen som i vardagsrummet bredvid soffan. Du hittar bordet här (reklamlänk från Awin.com).

Svart sidobord från House Doctor i ett modernt utseende. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Sidobord av massivt mangoträ med tidningsförvaring från Jotex. Ett rustikt sidobord med en smart tidningsförvaring som gör att du får bordsskivan fri till kaffekoppen eller annat trevligt. Du hittar bordet här (reklamlänk från Apprl).

Unikt sidobord i teak från Bloomingville. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

Vackert rullbord från House Doctor i en enkel och stilren design, som kan både användas som sängbord i sovrummet, sidobord till fåtöljen i vardagsrummet eller som ett förvaringsbord i köket. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

Två runda, robusta sidobord från BePureHome. Det mindre sidobordet i antik mässing och det större sidobordet i antik silver. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

Hetaste inredningstrenden 2021 – 23 detaljer och möbler med 70-talsvibbar

18 fina detaljer till hemmet med konstnärlig touch

Stilrena pallar och stegar till hemmet – 11 fina köp