I år vill vi inreda i trä – 21 fina inredningsdetaljer med trendig touch

2021 är här och inredning i trä är hetare än någonsin! Vi listar 21 detaljer och möbler med trendig touch att uppdatera ditt hem med.

Annons

2021 är här och en av de största materialtrenderna är trä! Oavsett form tar det sig in i hemmets alla rum och klär både väggar, golv, möbler och de senaste it-detaljerna.

Trä har en tendens att mjuka upp våra hem, bringa harmoni och ge en skandinavisk stilren touch.

 

Inredning i trä att inreda hemmet med:

Uppdatera ditt hem med allt från detaljer till möbler i trä! Vi listar 21 snygga köptips i trendmaterialet att kika in.

 

Trendig loungestol från Åhléns. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Populär bordslampa i glas med en bas av trä från Watt & Veke. Du hittar den här (reklamlänk).

 
 
Annons

Handgjord, trearmad ljusstake i ek från Spring Copenhagen . Ljusstaken har en patentskyddad design från 1960-talet och hämtar inspiration från medeltida skepp. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Ett skåp i lackat askfaner från H&M Home. Skåpet har rundade hörn och jalusidörrar av furu. Köp det här (reklamlänk).

 
Annons
 

Bokstöd från Oscar & Clothilde i valnöt som är lika vackert som funktionellt. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 

Den här eleganta låga vasen från Fritz Hansen är formgiven av den spanska designern Jaime Hayon. Vasen är gjord av munblåst rökfärgat glas och vilar på en bas av obehandlat cederträ. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Runt, trendigt pelarbord i ek fanér från Åhléns. Du kan klicka hem det här (reklamlänk).

 

Rund spegel med en fin ekkant från Nordic Furniture Group. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Träskulptur från Bloomingville i form av ett ansikte. Varje exemplar är helt unikt då det tillveras för hand av återvunnet trä. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
 

Trendiga Cover Armchair från Muuto är en väldesignad sittmöbel skapad av formgivaren Thomas Bentzen. Den är en modern version av en klassisk karmstol med armstöd, välvd rygg och bred sits. Unikt för Cover är att den är tillverkad helt i trä och ingen metall vilket ger den en exklusiv och unik känsla. Du hittar de här (reklamlänk).

 
Annons
 

Ljusstake från Stelton som är tillverkad i bokträ och finns i flera storlekar. Den tidlösa, mjuka designen gör ljusstaken till ett säkert kort att alltid plocka fram för att höja mysfaktorn i hemmet. Ljusstaken kan användas både till värmeljus och kronljus. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

 

Vacker skål i teak från Muubs. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
 

En handgjord lampa i rotting från HKliving. Köp den här (reklamlänk).

 
 
Annons

Fritz Hansens populära Night Owl bordslampa med fot i askträ är designad av Nicholai Wiig Hansen. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

 

Träbänk i lackad massiv ek, antik look från Nordic Furniture Group. Använd som avlastningsbord eller som bänk. Köp den här (reklamlänk).

 

Sänggavel i i rotting med tätflätad topp och dekorflätad kant från Ellos Home Gaveln ställs på golvet. Finns även i mörkare och ljusare nyans. Köp den här (reklamlänk).

Annons
 

Ett praktiskt serveringsset på ett fat tillverkat i massiv ek från Sagaform. Glasskålar i olika storlekar som framhäver innehållet och göra din dukning lite snyggare. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 

Alvar Aalto serveringsbricka från Iittala har samma böljande formspråk som de klassiska vaserna från samma serie. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
 

Hög ljusstake i ek från Applicata designad av Anders Nørgaard. Dessa finns i flera storlekar och passar bra att matcha tillsammans med varandra eller ha var för sig. Finn satt köpa här (reklamlänk).

 

Vacker karaff med ekkork från Sagaform ormgiven för rödvin, men funkar för alla typer av dryck. En tidlös design som lever länge. Finns även för vitt vin. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
 

En liten, rund spegel med polerad kant på en kubformad fot av trä. Du hittar den här hos H&M Home (reklamlänk).

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS
1:05

LÄS MER:

Vårljus inredning – 15 ljusa ch trendiga detaljer

16 fina vaser till vårens vackra buketter

Inred med blå nyanser i vår – 17 shoppingtips

Annons