julen 2020 på Artilleriet

Från textilier i julanda och vackra serveringsfat som fungerar året om – till lekfulla julgranshängen och statementdetaljen som är Moraviastjärnan. Artilleriets julkollektion för julen 2020 bjuder på något för såväl minimalisten som julälskaren som gärna dekorerar med extra allt.

Kom i stämning med de vackert stylade bilderna på den nya julkollektionen och passa på och inspireras av stilknepen för att uppdatera hemmet med mysig julkänsla! Vi guidar dig genom trenderna och hur du enkelt applicerar dem i din egen inredning.

Se de inspirerande bilderna på julen 2020 på Artilleriet:

moraviastjärna från artilleriet

Moraviastjärnan blir en fin ersättare för taklampan, särskilt ovanför matbordet där man gärna har stämningsfull belysning så här års. Bordsgranen är också en av de trendiga detaljerna i jul och syns hos Artilleriet i en avskalad tappning med flera, dekorativa kulor.

julbukett och ljusstakar med tända ljus

Julblommor och tända ljus är ett måste för många under julsäsongen. Bägge två är särskilt populära i år och börjar redan under november smyga in i våra hem. Prova gärna olika nyanser i julbuketterna i år, från vitt och mjukt crèmefärgat till persikotoner och klassiskt rött.

inspiration till klappinslagningen

Lägg lite extra krut på paketinslagningen i år. Ett fint papper, sidenband och en liten dekoration gör klapparna personliga.

julbak inspiration
tips och inspiration till julen 2020 från artilleriet

Julbaket blir snäppet härligare med snygga uppläggningsfat att servera från, oberoende av om godsakerna bara är till för dig eller till hela familjen.

vardagsrum med mysig julinredning

Uppdatera hemmet för att skapa julstämning och myskänsla inför högtiden. Textilier är ett av de enklaste inredningsbytena som kan förvandla känslan i ett rum. En ny prydnadskudde i julens färger, en fluffig pläd och en extra, värmande filt i soffan kan göra stor skillnad i hemmet.

lekfulla julgransdekorationer från artilleriet julen 2020

Våga vara kreativ även när det kommer till den klassiska julgranen! Addera lekfulla julgransdekorationer till mixen för en personlig och festlig känsla. Hos Artilleriet finns det i år allt från caviarburkar och vinflaskor till croissanter och baguetter att hänga i granen.

levande ljus är en storfavorit julen 2020
kronljus och ljusstake från Artilleriet julen 2020

Tänd ljus för att göra hemmet till en mysig oas i vinter. Klassiska kronljus, trendiga snurrade ljus eller kanske ett doftljus med toner av julens allra bästa dofter?

skogsinspirerade juldekorationer från Artilleriet julen 2020

Plocka in naturen i hemmet med gröna kvistar, blommor och juldekorationer med motiv från de nordiska skogarna. Här har trappan fått en stämningsfull juluppdatering med enkla medel.

Läs mer:

9 enkla uppdateringar som gör hemmet mysigt i jul

Så ser de 7 största jultrenderna ut 2020 – från dekorationer till blommor

Redaktionen tipsar: 22 snygga och hållbara julklappar att ge bort i år

Så får du dina julblommor att blomstra – hela julsäsongen lång