favoriter från njrd

Nytt inredningsvarumärke från prins Carl Philip och Oscar Kylberg – se våra favoriter!

Designduon Bernadotte & Kylberg, som består av prins Carl Philip och Oscar Kylberg, har lanserat ett eget inredningsvarumärke under namnet NJRD. Se kollektionen och shoppa våra favoriter här!

Annons
Här är de trendigaste färgerna i köket 2021
Här är de trendigaste färgerna i köket 2021
1:07

Grafiskt, funktionellt och med mycket färg. Det nya inredningsvarumärket NJRD, som uttalas ”Njord”, har lanserats av Bernadotte & Kylberg i samarbete med Nordic Nest.

Den första kollektionen består av mattor, en porslinsserie samt plädar av återvunnen bomull. Fokus ligger på det skandinaviska designarvet samt grafiska detaljer i kombination med minimalism och funktionalitet.

porslin från NJRD
Foto: Lasse Fløde Styling: Kråkvik & D’Orazio för NJRD  
mattor från NJRD
Foto: Lasse Fløde Styling: Kråkvik & D’Orazio för NJRD  
Annons
Ny kollektion från Bernadotte & Kylberg
Foto: Lasse Fløde Styling: Kråkvik & D’Orazio för NJRD  

Vi fick även en exklusiv intervju med designduon inför lanseringen, läs mer om deras tankar och arbete bakom det egna varumärket, och se alla bilder på kollektionen här.

Här är sju av våra favoriter ur NJRD:s första kollektion – som du kan klicka hem direkt:

1. Pläd i återvunnen bomull

pläd stripes från NJRD
 

Mjuk pläd av återvunnen bomull med grafiskt formspråk av linjer i svart och vitt. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

2. Kelimmatta

kelimmatta med blockmönster
 

Handvävd kelimmatta i ull med färgblock som ger ett grafiskt intryck i hemmet. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

3. Tekanna

tekanna från njrd
 

Rymlig tekanna med linjer som går genom kollektionen som en röd tråd. Kannan är tillverkad av tåligt vitroporslin och trä och den har en droppfri pip. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

4. Ullmatta

ullmatta circles från njrd
 

Mattan Circles är handtuftad i ull, vilket gör den tålig mot smuts i vardagen. Mattan finns i två storlekar. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

5. Kelimmatta för hallen

kelimmatta för hall
 

Avlång, handvävd matta i naturvitt och svart blockmönster. Finns i flera storlekar och gör sig fin i exempelvis en hall. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

6. Bomullspläd

 

Den första produkten som skapades till kollektionen var den här pläden som kombinerar både NJRD:s starka grafiska uttryck och de pigga rosa och gula nyanserna i kollektionen. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

7. Tallrik

 

Tallriken Lines i tåligt porslin passar lika bra till fest som till vardags. Undersidan och kanten har en matt, len yta vilket gör den enkel att greppa, medan resten går i en glansig finish. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

Läs mer:

Bernadotte & Kylbergs nya projekt – se alla bilder och läs intervjun med dem här

Redaktionen tipsar: 22 snygga och hållbara julklappar

Waldersten-tallrik kan bli nästa samlarobjekt

Publicerat 12 november 2020
Annons