varm mysig inredning

Hur skapar man sig ett varmt och mysigt hem? Att välkomna den beige tonen in i hemmet är ett stilsäkert knep som ger ditt hem en mysig känsla på nolltid. Även att fokusera på mjuka och inbjudande textilier, detaljrik dekoration och många stämningsfulla ljuskällor är några enkla knep för ett harmoniskt hem.

Inred hemmet mysigt med beige detaljer:

Vi listar 14 detaljer att uppdatera ditt hem med som ger det en varm och mysig touch i allt från vackra textilier till belysning och dekoration där alla går i en varm beige ton.

1. Textilier

Uppdatera soffan med mjuka och injudande komponenter! Här är en härligt mjuk och vacker pläd från Ceannis med det klassiska ”egg shell” mönstret och det matchande kuddfodralet. Du hittar pläden här (reklamlänk från Adtraction) och kuddfodralet här (reklamlänk från Adtraction).

Varmt och mjukt bäddset med ett påslakan och örngott i en blandning av bomull och kashmir med klassiskt mönster. Du kan köpa påslakanet här (reklamlänk från Awin.com) och örngottet hittar du här (reklamlänk från Awin.com).

Fina linnegardiner från Ellos Home i en varm beige ton. Du kan köpa dem här (reklamlänk från Awin.com).

2. Detaljer

Vacker ljuslykta från Tell Me More. Extra vackert blir det om du kombinerar flera ljuslyktor i olika storlekar, i samma färg eller i olika nyanser. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Vas från Ferm Living har en härlig organisk form och en högglansig glasyr som ger vasen en perfekt balans mellan ett kraftfullt och ett mjukt uttryck. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Vacker serveringsskål från By On. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

En ljusstake i keramik avsedd för två kronljus från H&m Home. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

En stor vas i glas i beige ton från H&M Home. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Handstöpta herrgårdsljus i varm beige nyans. Ljusen är tillverkade av fint stearin och paraffin, som tillsammans med rätt veke gör att de brinner med en vacker, stor och klar låga utan att varken ryka eller rinna. Du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

3. Mysig belysning

Bordslampa i glas med en bas av trä från Watt & Veke. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Modern takkrona i lyxig, dansk design från Herstal. Denna modell har tjugo armar och är i mässinglackerad metall med matt finish. Finns även i svart och i krom Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Verner Pantons prisbelönta bordslampa Flowerpot VP3 kommer från &Tradition och är en riktig designikon. Bordslampan finns i flera olika färger. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

22 inredningsnyheter som får oss att längta till våren

21 vackra designklassiker att fynda på rean

Uppdatera sovrummet! 24 fynd att göra på rean