varm mysig inredning

Skapa en varma känsla i hemmet! 14 fina detaljer i beige toner

Beige toner, mjuka textilier, vackra detaljer och stämningsfulla ljuskällor är fyra enkla knep mot ett varmare och mysigare hem! Vi guidar dig och tipsar om 14 passande detaljer till hemmet.

Annons

Hur skapar man sig ett varmt och mysigt hem? Att välkomna den beige tonen in i hemmet är ett stilsäkert knep som ger ditt hem en mysig känsla på nolltid. Även att fokusera på mjuka och inbjudande textilier, detaljrik dekoration och många stämningsfulla ljuskällor är några enkla knep för ett harmoniskt hem.

 

Inred hemmet mysigt med beige detaljer:

Vi listar 14 detaljer att uppdatera ditt hem med som ger det en varm och mysig touch i allt från vackra textilier till belysning och dekoration där alla går i en varm beige ton.

Annons

1. Textilier

 

Uppdatera soffan med mjuka och injudande komponenter! Här är en härligt mjuk och vacker pläd från Ceannis med det klassiska ”egg shell” mönstret och det matchande kuddfodralet. Du hittar pläden här (reklamlänk) och kuddfodralet här (reklamlänk).

 

Varmt och mjukt bäddset med ett påslakan och örngott i en blandning av bomull och kashmir med klassiskt mönster. Du kan köpa påslakanet här (reklamlänk) och örngottet hittar du här (reklamlänk).

Annons
 
 
Annons

Fina linnegardiner från Ellos Home i en varm beige ton. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

2. Detaljer

 
 
Annons

Vacker ljuslykta från Tell Me More. Extra vackert blir det om du kombinerar flera ljuslyktor i olika storlekar, i samma färg eller i olika nyanser. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 
 
Annons

Vas från Ferm Living har en härlig organisk form och en högglansig glasyr som ger vasen en perfekt balans mellan ett kraftfullt och ett mjukt uttryck. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Vacker serveringsskål från By On. Finns att köpa här (reklamlänk).

 

En ljusstake i keramik avsedd för två kronljus från H&m Home. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

En stor vas i glas i beige ton från H&M Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

 

Handstöpta herrgårdsljus i varm beige nyans. Ljusen är tillverkade av fint stearin och paraffin, som tillsammans med rätt veke gör att de brinner med en vacker, stor och klar låga utan att varken ryka eller rinna. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons

3. Mysig belysning

 

Bordslampa i glas med en bas av trä från Watt & Veke. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Modern takkrona i lyxig, dansk design från Herstal. Denna modell har tjugo armar och är i mässinglackerad metall med matt finish. Finns även i svart och i krom Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Verner Pantons prisbelönta bordslampa Flowerpot VP3 kommer från &Tradition och är en riktig designikon. Bordslampan finns i flera olika färger. Du hittar den här (reklamlänk).

LÄS MER:

22 inredningsnyheter som får oss att längta till våren

21 vackra designklassiker att fynda på rean

Uppdatera sovrummet! 24 fynd att göra på rean

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
1:35
Publicerat 04 januari 2021
Annons