snygga kontorsstolar hemmakontor

I rådande omständigehter så har många tvingats flytta sitt arbete till hemmet. Det är viktigt med ett bekvämt hemmakontor med både förvaring, bordsyta och sittplatser där man kan ge både jobbet och kroppen de bästa förutsättningarna!

Är du även ute efter ett litet och praktiskt skrivbord så kan du kika in våra 14 favoriter här!

snygga skrivbordsstolar

Foto: Icons Corner

Snygga konstorsstolar till hemmakontoret:

Investera i en snygg och bekväm skrivbordsstol både för din kropp och för en trendig touch i hemmakontorets inredning! Vi listar 16 köp i allt från kontorsstolar på hjul, snurrstolar och stabila konstruktioner med skön sittkomfort i trendigt läder till tygklädsel i jordnära toner.

skrivbordsstol på hjul läder

Gaia kontorsstol från Dan Form Denmark passar utmärkt vid ett stilrent skrivbord och bidrar med en läcker touch till rummet! Tillverkad av metallben i svart med sits av konstläder. Den kan du köpa här (länk till Kitchentime).

bra kontorsstol

Stol från Kave Home i modern design. Passar perfekt vid matbordet, i vardagsrummet eller på hemmakontoret. Köp den här (länk till Ellos).

kontorsstol trendig

Trendig stol med skön sittkomfort från BePureHome. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

beige skrivbordsstol

Kontorsstol utan armstöd från House Doctor i en mörk sandfärg. Perfekt för hemmakontoret eller matsalen och designen ger en tidlös touch till din heminredning. Köp den här (länk till Åhléns).

bekväm konstorsstol

Bekväm och stilren kontorsstol med ett luftigt och slitstarkt meshtyg från Ellos Home. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

kontorsstol trä karmastol

Kontorsstolen Wick chair från Design House Stockholm är en ergonomisk arbetsstol med en sits tillverkad i trä. Stolen är formgiven av den småländska duon Karl Malmvall och Jesper Ståhl. Köp den här (länk till butik).

vit skrivbordsstol

Vit kontorsstol från danska Muuto är designad av formgivarduon Iskos-Berlin. Varje linje och kurva utformad för att ge maximal komfort och den är försedd med ett ”snurrbart” underrede i pulverlackerat stål vilket gör den ultimat som arbetsstol för kontorshörnan. Välj mellan olika färger här (länk till butik).

kontorsstol läder

Kontorsstol i svart läder från Dan Form Denmark som passar utmärkt vid ett stilrent skrivbord! Finns även i brunt. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

vit stol till kontor

Mono stol från Monograph är en karmstol med stålram och kraftigt möbeltyg som passar lika bra vid matbordet som skrivbordet. Du hittar den här (länk till butik).

stol i läder kontor

En bekväm karmstol i enkel och stilren design med sits klädd med brun skinnimitation, från AM.PM. Du hittar den här (länk till Ellos).

kontorsstol ellos

Stola med klädsel i skinnimitation från Ellos Home. Stoppad rygg och sits. Köp den här (länk till Ellos).

skrivbordsstol på hjul

Höjd och sänkbar kontorsstol klädd med grått sammetstyg från Nordform. Du hittar den här (länk till Ellos).

beige stol till skrivbord

Bekväm stol från Muuto med beige textilklädsel och fast sittkomfort formgiven av den norska designduon Anderssen & Voll. De rena, geometriska linjerna tillsammans med den nätta konstruktionen på det kromade underredet gör att stolen passar bra in i den skandinaviska inredningsstilen. Köp den här (länk till butik).

beige snurrstol kontor

Beige snurrstol från Rowico med ben i pulverlackad svart metall. Du hittar den här (länk till Kitchentime).

kontorsstol tyg

Snygg och bekväm stol från Broste Copenhagen tillverkad i sammetsliknande tyg med underrede i svartlackerat trä. Stolen har ett rejält ryggstöd och armstöd som omsluter sitsen. Välj mellan olika färger. Du hittar den här (länk till butik).

kontorsstol på hjul

Kontorsstol från Nordform klädd i konstläder. Snurr, höj och sänkbar. Köp den här (länk till Ellos).

Foto: Icons Corner

Fyra stora inredningstrender - enligt Pinterest
Slå på ljud

LÄS MER:

Vårens finaste nyheter i trendigt beige

Små och praktiska skrivbord – perfekt för hemmakontoret

11 snygga skohyllor att inreda hallen med