stora mattor

12 stora mattor att inreda ditt hem med

Är du på jakt efter en eller flera stora mattor till ditt hem? Då har du kommit helt rätt! Vi listar 12 trendiga alternativ som passar i alla hem.

Annons
Blocket: Det här sökte vi på mest under kategorin ”möbler och inredning”
Blocket: Det här sökte vi på mest under kategorin ”möbler och inredning”
1:16

En av de viktigaste komponenterna i ett hem är mattorna. De ger den där extra touchen till stämningen och kan göra ett rum mysigt på nolltid. Har du dessutom stora golvytor så kan det vara perfekt att utnyttja dem med mysiga och snygga mattor. Både skönt att ställa fötterna på och pricken över i:et i inredningen!

 

12 stora mattor att inreda med:

stor matta beige
 
Annons
 

Handvävd matta i en mix av mjuk, tjock ull från Nya Zeeland och viskos från Ellos Home. Trendig strukturmönstrad, bubblig yta och melerad effekt. Den finns i olika storlekar och även i mörkbrun och grå nyans. Du hittar den här (reklamlänk).

stor fluffig matta
 
 
Annons

Den populära och fluffiga mattan Shaggy från Layered har ett mjukt uttryck och är tillverkad i 100 procent ull med lång i olika höjder lugg. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

beige stor matta
 

Luggmatta med kort lugg och strukturmönster från Jotex. Finns även i rosa och grått. Du hittar den här (reklamlänk).

stor matta classic collection
 

Stor ullmatta från Classic Collection som är en handvävd luggmatta i ull med modernt mönster. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
stor fluffig matta
 

Fluffig luggmatta vävd i ull och finns i flera storlekar och färger från Classic Collection. Du hittar den här (reklamlänk).

färgglad stor matta
 
 
Annons

Stor matta med färg från Layered. Mattan är designad i en unik rundad form i en kombination av rött, beige och rosa. En perfekt design för dig som vill lyfta in färg i rummet utan att låta det ta över för mycket. Du hittar den här (reklamlänk).

stor matta mönster
 

Stor matta med mönstrad struktur från Designtorget. Tillverkad i återvunnet material. Denna finns även i färgen offwhite. Finna att köpa här (reklamlänk).

stor brun matta
 
Annons
 

Stor, mjuk matta i viskos med tvättad look och fin lyster från Ellos Home. Finns i fyra olika storlekar och tre jordnära toner. Du kan köpa den här (reklamlänk).

stor grå matta
 

Stilfull matta i 100 procent viskos, med harmoniskt mönster från Linie Design. Finns i två andra färger. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
stor matta med fransar
 

Stor grå matta med fransar på sidorna från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk).

stor trendig matta
 
 
Annons

Matta Copenhagen från Classic Collection som är handvävd i merceriserad bomull. Mattan har höga och låga partier vilket skapar en snygg och avslappnad matta i taktilt mönster. Finns i två olika storlekar och olika färger. Klicka hem den här (reklamlänk).

rosa matta stor
 

Stor rosa matta med kort tät lugg som har vacker, sidenmatt lyster från Jotex. Finns att köpa här (reklamlänk).

LÄS MER:

I år vill vi inreda i trä – 21 fina detaljer med trendig touch

17 fina kuddar och plädar som uppgraderar soffan

16 fina vaser till vårens buketter

Publicerat 14 januari 2021
Annons