Trendiga fåtöljer och sittpuffar

Trendiga fåtöljer och sittpuffar – i naturmaterial och mjuka val

Skapa fler sällskapsytor i vardagsrummet med en trendig fåtölj eller sittpuff. Under året dras våra blickar mot naturmaterial och mjuka alternativ som teddy och sammet. Se våra 16 favoriter från butikerna!

Annons
Kika in i Liza Laserows hem i Amsterdam
Kika in i Liza Laserows hem i Amsterdam
1:16

Skapa mer rum och luft i ditt hem genom att addera en vacker fåtölj eller sittpuff. Möbeln ger rummet en extra lyxig touch och ger dessutom extra sittplatser till dina gäster. I år investerar vi helst i naturmaterial och mjuka tyger som teddy och sammet där komfort står högt på priolistan. Nyanserna går i beige, brunt, grått och vitt och matchas snyggt till övriga stilrena val i rummet. Nedan har vi samlat 16 magiska köp från butikerna.

16 TRENDIGA FÅTÖLJER OCH SITTPUFFAR 2021:

Skapa en harmonisk känsla i ditt vardagsrum eller sovrum genom att addera mjuka sittmöjligheter. Se årets finaste fåtöljer och sittpuffar i mjuka nyanser!

fåtölj rotting
 
Annons
fåtölj rotting
 

Fåtölj i rotting med sittdyna. Sittdynan har avtagbar klädsel i canvas och knytband från Ellos Home. Du hittar den här (länk till Ellos).

puff bloomingville
 

En golvpuff med polyestertyg med förvaring och löst lock från Bloomingville. Den finns här (länk till Ellos).

fåtölj ellos home
 
Annons
fåtölj ellos home
 

Fåtölj med metallstomme och klädsel i canvastyg. Stoppning av polyeter från Ellos Home. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

sittpuff classic collection
 

Sittpuff från Classic Collection är handknuten av nyzeeländsk ull. Designen är inspirerad av marockanska mattor där mönstret består av en lång lugg medan bottenytan är slätvävd. Du hittar den här (länk till Nordic Nest).

Annons
fåtölj jotex
 

En trendig fåtölj i trä, rotting och textil, stomme med brunbets som visar träets naturliga ådring från Jotex. Den finns här (länk till butik).

sittpuff ellos home
 

Sittpall med klädsel i sammet av polyester och klädd knapp upptill. Stomme av massiv furu från Ellos Home. Du hittar den här (länk till Ellos).

fåtölj ellos home
 

Fåtölj med klädsel av mjuk vit teddy i polyester från Ellos Home. Du hittar den här (länk till Ellos).

Annons
sittpuff ellos home
 

En sittpuff med garnbollar från Ferm Living, den är tillverkade av återvunna plastflaskor och har skapats genom så kallad punch needle teknik. Du hittar den här (länk till Nordic Nest).

loungestol hm home
 

En låg loungestol i merantiträ med sits och ryggstöd i rotting från H&M Home. Den finns här (länk till butik).

sittpuff hagagruppen
 

Brun sittpuff med stomme i plywood och massiv eukalyptus med klädsel i sammet, finns i fler färger, från Hagagruppen. Se den här (länk till Ellos).

Annons
fåtölj ellos home
 
fåtölj ellos home
 

Fåtölj med klädsel i sammetstyg med passpoalkant runt om. Indragningar som bildar ett dekorativt rutmönster från Ellos Home. Se mer och köp den här (länk till Ellos).

sittpuff åhlens
 

En vit formad sittpuff i teddy från Åhléns. Du hittar den här (länk till Åhléns).

Annons
fåtölj ellos home
 
fåtölj ellos home
 

Fåtölj i beige nyans med tyg av 100 procent polyester-sammet från Ellos Home. Den finns här (länk till Ellos).

brun sittpuff
 
Annons
brun sittpuff
 

En brun pokalformad sittpuff klädd i mjuk fårpälsimitation i syntetmaterial från Ellos Home. Den finns här (länk till Ellos).

teddyfåtölj
 

En teddyfåtölj med retrokänsla kombinerat med modern touch, Med stabil stomme av furuträ och plywood från Jotex. Se mer och köp den här (länk till butik).

LÄS MER:

17 fina plädar och kuddar som uppdaterar soffan

Annons

21 fina inredningsdetaljer i trä

16 fina vaser till vårens vackra buketter

Publicerat 15 januari 2021
Annons