Samsung The Terrace – första 4K QLED-TV för utomhusbruk.

Första utomhus-TV:n når äntligen svenska marknaden - Här är allt vi vet

Är du en av dem som brukar flytta ut TV:n under vår- och sommarhalvåret? Som googlar utomhus-TV antenn och utomhus-TV skydd för att ta hand om din teknik i det svenska sommarvädret? Då kommer här en god nyhet för dig!

Annons
Spana in Åhléns vår- och sommarnyheter för uteplatsen
Spana in Åhléns vår- och sommarnyheter för uteplatsen
0:52

Samsungs utomhus-TV vid namn The Terrace har nu äntligen nått Sverige. Tajmingen kunde inte varit bättre, med alla stundande sportmästerskap och härliga TV-program som går att se i sommar. Förutom det så är designen riktigt snygg, så du behöver inte oroa dig för hur det påverkar din uteplats.

Fem sätt att njuta av din utomhus-TV i sommar

Hur får du ut det mesta av din utomhus-TV i sommar? Vi listar fem riktigt härliga tips som förhöjer sommardagarna och kvällarna på uteplatsen.

Få de senaste trenderna och nyheterna inom inredning i vårt nyhetsbrev – helt gratis!

För mer information om hur vi behandlar din data se Aller Medias integritetspolicy.

Bekräfta din mejl

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress.

Öppna mejlet och bekräfta din e-postadress så får du nyhetsbrevet inom kort.

1. Se på fotbolls-EM med vänner

Fotbolls-EM 2021 är i full gång, så vad passar väl bättre än att bjuda in vännerna på en festlig kväll på uteplatsen eller terrassen för att se på lite fotboll tillsammans? Det finns givetvis andra stora mästerskap och evenemang att samlas runt, så som OS 2021 i Tokyo eller Allsång på Skansen?

Annons

2. Streama serier från solstolen

När du kopplar av i sommarvärmen är det skönt att ha någon typ av underhållning med sig. Kanske läser du en bok eller lyssnar på en podd? Vill du däremot ta din avkopplande stund i solen till en ny nivå, så kan du streama dina favoritserier på en utomhus-TV.

3. Biokväll på uteplatsen

Samsung The Terrace utomhus-TV, 4K QLED-TV för utomhusbruk.
 

Föreställ dig en varm sensommarkväll, massor av popcorn, filtar och kuddar i mängder och hela familjen hopkurade framför utomhus-TV:n i trädgården. Ni slår på en biofilm och kvällen blir till natt. Finns något härligare sätt att tillbringa en sommarkväll på undrar vi?

4. Skapa stämning till grillkvällen

Samsung The Terrace utomhus-TV, 4K QLED-TV för utomhusbruk.
 

Under sommarens många grillkvällar kan du använda TV:n för att skapa stämning runt grillen. Så att grillningen kan bli den sociala tillställning vi gärna vill att den blir. Du kan använda TV:n till att spela musik, sätta på en brasa eller varför inte ett bildspel av vackra naturbilder från en resa som gästerna kan beundra.

5. Spela TV-spel eller sällskapsspel

Samsung The Terrace utomhus-TV, 4K QLED-TV för utomhusbruk.
 

Du kan faktiskt göra allt med din utomhus-TV som du kan göra med din inomhus-TV. Det innebär såklart att du kan spela TV-spel utomhus. Något som kan vara välkommet om du vill att alla i familjen ska umgås på samma ställe under sommarens varmaste dagar. Det finns massor av sociala TV-spel i kategorin sällskapsspel som kan vara en rolig aktivitet på sommarfesten. Varför inte sjunga karaoke eller casta upp ett hemmagjort quiz från en app?

Annons

Utomhus-TV Samsung The Terrace

Utomhus-TV:n The Terrace från Samsung är den första 4K QLED TV för utomhusbruk. TV:n är speciellt framtagen för att du ska kunna flytta din TV-upplevelse utomhus. Den har exempelvis en ljusstyrka som når 2000 nits, vilket innebär att den kan behålla en hög bildkvalitet trots starkt dagsljus. Skärmen är skyddad mot vatten och damm. Den klarar temperaturer mellan -31 och 50 °C. TV:n har en matchande soundbar som ger din uteplats ett stilrent uttryck, samtidigt som den levererar ljud som kan mäta sig med hemmabiosystem.

- I dagens samhälle utvecklas nya livsstilsvanor och trender snabbare än någonsin. Man använder skärmar för att arbeta hemifrån, träna online, hålla kontakten med nära och kära och mycket mer. Skärmen bör därför se till att utvecklas i linje med dessa livsstilsförändringar. Därför är vi stolta över The Terrace som flyttar ut vardagsrummet utomhus och levererar tekniska prestationer och innehållsupplevelser som är unikt för just Samsung, säger Tommy Nilsson, ansvarig för tv och ljud i Sverige och Norden på Samsung Nordic.

Annons

Vad kostar en utomhus-TV?

Samsung The Terrace kommer itre olika varianter och prisklasser. Den finns i 55-, 65- och 75-tumsmodeller, som alla är utrustade med smart TV-funktioner. Priset på utomhus-TV:n beror givetvis på vilken storlek du köper och vilka tillbehör du köper till. TV:n i 55-tumsmodellen ligger på 40.000 kronor och TV:n i 75-tumsmodellen ligger på 65.000 kronor.

Är du själv sugen på att investera i den vädertåliga utomhus-TV:n från Samsung? Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Källa: MyNewsDesk

Annons