Bokhyllor

Få saker skapar så mycket karaktär i ett hem som ett par väl valda bokhyllor. Oavsett om du är en bokmal, en dekorentusiast eller bara behöver en praktisk [url=https://www.residencemagazine.se/etikett/förvaring] förvaringslösning [/url], kan en välorganiserad och stilfull bokhylla vara ett utmärkt tillskott till ditt hem. Det är en plats där funktion möter form och där du kan låta din inredningsfantasi flöda fritt. Platsbyggda bokhyllor, helväggsbokhyllor, låga bokhyllor – alternativen är oändliga. Här samlar vi massor av inspiration för bokhyllor.
Annons

Utöver det kulturella värdet är böcker en vacker, tidlös och personlig inredningsdetalj. Låt dem ta plats i hemmet och inspireras av de här rummen som sätter skrifterna i fokus.

Vågade färgkombinationer, personlighet och ett stort fokus på miljö. Här är trenderna att hålla koll på 2016.

Annons

Den här veckan delar Residence redaktionschef Imke Janoschek med sig en folkkär auktionsspaning. Temat är inget mindre än vår älskade blågula varuhus: Ikea och deras möbler som nu blivit värdefulla.

Stylisten Joanna Lavén tar med sig jobbet hem och letar ständigt efter nya perfekta bilder i hennes och sambon Daniel Wahlgrens våning.

Annons