serveringsvagnar, drinkvagnar och barvagnar

Skapa mer avlastningsytor på ett snyggt och trendigt sätt i hemmet genom att investera i en serveringsvagn! Den blir både en trendig del av inredningen samtidigt som användningsområdena är många.

Servera mat och dryck med den, använd som en klassisk drinkvagn, använd den som avlastningsbord med förvaring eller för att placera dina vackraste inredningsdetaljer på eller varför inte som ett snyggt sängbord bredvid sängen? Användningsområdena är oändliga och det är du som sätter gränserna.

Snygga serveringsvagnar och drinkvagnar att inreda hemmet med:

Vi listar 18 fina drink- och serveringsvagnar som lyfter vilket hem som helst i allt från dem i klassisk mässing och svart till de i naturnära material och i lekfulla kreationer.

Serveringsvagn i vitlackad stål och furu från Hillerstorp. Serien är formgiven av möbeldesignern Sebastian Hedengrahn. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Svart serveringsvagn på hjul i två plan från House Doctor. Finns även i smalare modell. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Trendigt serveringsbord på hjul i mässing från Nordal. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

Rullvagn, designad av Mathieu Matégot för danska Gubi. Den designades redan år 1953 men är fortfarande lika klassisk och aktuell och blir garanterat en favorit i hemmet. Den är perfekt att använda som serverings- eller drinkvagn eller att ställa favoritdekorationerna på. Välj mellan flera olika färger. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Klassisk serveringsvagn i guld från Rice. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Det trendiga mobila sidobordet Block från danska Normann Copenhagen designat av Simon Legald. Välj mellan flera olika färger. Du kan köpa det här (reklamlänk från Awin.com).

Stor serveringsvagn på hjul i två våningar från Ellos Home. Av metall med borstad antikfinish. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Rund drinkvagn i guldfärgad metall med två glasskivor från Bloomingville. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Serveringsvagn i trä formgiven av Gunilla Allard för Design House Stockholm. Design House Stockholm. Finns även i svart. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Barvagn av svartlackad metall med två rökfärgade glasskivor från Bloomingville. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Serveringsvagn i rotting från Nordal. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Vit serveringsvagn på hjul med två hyllplan från Ekeby Form. Finns att klicka hem här (reklamlänk från Adtraction).

Rund rullvagn från Nordal i svartmålat järn och hyllplan i glas. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Hylla på hjul med två hyllplan från Ellos Home. Finns i svart och antikmässing. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Litet runt serveringsbord på hjul i trä från Artwood. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

Sidobord på hjul från Fritz Hansen som kan fungera som barvagn eller serveringsvagn. Arne Jacobsen designade ursprungligen bordet 1955 som en serveringsvagn till sitt te men möjligheterna är oändliga. Du hittar det här (reklamlänk från Awin.com).

Populär serveringsvagn från Madam Stoltz i vit marmor och mässing. Du hittar den här.

Serveringsvagn av pulverlackerad metall med toppskiva av spegelglas och resterande hyllplan av klarglas från Jotex. Finna att köpa här (reklamlänk från Apprl).

LÄS MER:

I år vill vi inreda i trä – 21 fina inredningsdetaljer med trendig touch

Trendiga fåtöljer och sittpuffar

12 stora mattor att inreda hemmet med