Fynda inredning mellandagsrea

Fynda inredningstrender för 2021 på rean – 22 snygga tips att klicka hem

Mellandagsrean är här och det är en perfekt tid att fynda vacker och trendig inredning att uppdatera hemmet med inför 2021! Vi listar 22 snygga inredningsdetaljer som går i linje med 2021s inredningstrender att fynda på rean.

Annons

2021 forsätter på det jordnära spåret och beige och bruna toner dominerar, tillsammans med varmare grå nyanser och trenden rymmer även mörkare kontraster.

Lurviga mattor pryder våra golv och vi inredningen influeras mycket av 70-talet. Fåtöljer med lekfulla, inbjudande former, skulpturer vars former fångar ögat och möbler i både rotting. trä och furu gör comeback. Nu vill vi ha trä på allt från våra golv och möbler till våra finaste inredningsdetaljer.

Säsongens stora materialtrend är de fluffiga materialen som tar över hemmen och gör livet ombonat, mjukt och tryggt. Trenden tar sig uttryck i form av teddymaterial och stora varma plädar som blivit en av vardagsrummets viktigaste accessoarer.

I denna tid är det även perfekt att fynda online under mellandagsrean och på så sätt undvika fysiska butiker.

 

Fynda inredning på mellandagsrean:

Vi har samlat 22 snygga möbler och detaljer att uppdatera ditt hem med för 2021, där alla dessutom just nu är på rea! Priserna kan komma att ändras under reans gång.

Annons
 

Fritz Hansens Night Owl bordslampa med fot i askträ är designad av Nicholai Wiig Hansen utifrån en önskan att skapa en lampa med nordisk känsla som sprider ett mysigt och varmt sken. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 
Annons
 

Trendig ljusstaken från House Doctor. Linjerna och strukturen i glaset ger ett spännande och underbart ljus när man tänder ljuset. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Stilfull loungefåtölj i klassisk design som påminner om 50-talets designklassiker. Tillverkad i noggrant utvalda material där stommen utgörs av teak som möter det stilenligt flätade lädret, från Newport. Du kan köpa de här (reklamlänk).

Annons
 

Populär skål/dekoration från den färgstarka formgivaren Jonathan Adler inspirerad av den mänskliga kroppens former och figurer. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Fint runt soffbord designat av Julie Begtrup och Ditte Vad för danska Woud. Bordet består av ett lock som till hälften kan roteras och på så sätt öppna en förvaringsdel inuti bordet. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons
 

Ullpläd från Lexington tillverkad med ett mer miljövänligt val av material. Pläden har ett grafiskt mönster med intarsia-logotyp och mjuka fransar på kortsidorna. Finns att köpa här (reklamlänk).

 
Annons
 

Taklampa från Pr Home med en flätad takskärm som är tillverkad av naturmaterialet rotting, vilket ger en naturnära känsla till hemmet. Du kan köpa lampan här (reklamlänk).

 

Vitrinskåp i rotting från Design House Stockholm med höga ben skapat av formgivaren Mathieu Gustafsson. I mötet mellan trä och naturmaterialet rotting kombineras den skandinaviska stilen med hög funktionalitet.Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons
 

Populär rundad soffa med teddyklädsel frpn Jotex med en stabil stomme av furuträ. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 
Annons
 

Beige fåtölj från Nordal i härlig böjd form. Du hittar den här (reklamlänk).

 
Annons
 

Påslakanset från Staycation av lin i kraftig, tvättad kvalitet. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk).

 

Vacker skulptur som är framtagen av den svenska konstnären Kristiina Haataja i samarbete med Cooee design. Det råa organiska materialet tillsammans med det enkla formspråket bidrar till en tidlös dekoration i ditt hem. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Copenhagen kuddfodral från Classic Collection med ett elegant mönster och dekorerad med tofsar i hörnen och längs sidorna. Finns i fler färger. Du kan köpa det här (reklamlänk).

 

Stor ullmatta från Classic Collection med dekorativa fransar och geometriskt mönster. Den långa luggen som bildar mönstret på mattan ger mattan en tredimensionell känsla. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Vacker bordslampa med annorlunda design från By On. Gjort av bomull, papper och trä. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Soffbord i furu från Jotex. Bordets underdel har en spännande form som blir en snygg detalj som sticker ut. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons
 
 
Annons

Handduk i mjuk frotté av ekologisk bomull med strukturmönster och randstruktur i nederdelen från Ellos Home. Fransar på den ena kortsidan. Du kan köpa den här (reklamlänk).

 

Set med två magnetiska ljusstakar från Gejst formgivna av Michael Rem. Varje ljusstake består av ett metallrör med tillhörande magnet och totalt 50 metallkulor i två olika storlekar. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

 

Trendiga taklampan Gross Grande från By Rydéns är en exklusiv taklampa som består av 32 stycken glaskulor. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 

Klassisk fåtölj från Ellos Home i en uppdaterad version med klädda knappar på båda sidorna av ryggen och armstöden. Du hittar den här (reklamlänk).

 

Dekorativ statyett från Lene Bjerre om ger rummet en personlig stil. Statyetten föreställer ett huvud med två händer som håller för ögonen. Placera den i en bokhylla, på en fönsterbräda eller på ett sidobord. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
 
 
Annons

Tjock, stor och silkeslen pläd från Newport. Finns att köpa här (reklamlänk).

LÄS MER:

De jordnära tonerna dominerar inredningen även 2021 – 22 snygga shoppingtips

Inred hemmet med en trendig loungestol – 18 fina tips

15 vackra inredningsdetaljer med kropps- och ansiktsformer

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
1:35
Annons