snygga loungestolar

Loungestolen är här för att stanna! Den har verkligen dominerat 2020 och kommer även vara en självklar komponent i inredningen 2021. En lättplacerad fåtölj som passar lika bra i hallen som på större ytor i ett vardagsrum.

Det är en möbel och som aldrig går ur tiden och som även passar till vilket hem som helst. Samla familjen kring den öppna spisen, skapa en loungehörna vid bokhyllan eller utöka vardagsrummets sittytor med snygga loungefåtöljer.

Fina loungestolar och loungefåtöljer att inreda med:

Vi har samlat våra 18 favoriter när det kommer till loungestolar och loungefåtöljer i allt från trendig trä och rotting till sammet och läder.

Populär och trendig loungestol från Wikholm Form AB i massivt teak med sits och rygg i brunt läder. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Loungestol i trä och rotting från Eichholtz. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Populära Butterfly Stol i svart från Nordal. Finna att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Loungestol av almträ med sits av flätat snöre. Skandinavisk stil med enkel, klassisk och stilren design från Jotex. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

Elegant snurrfåtölj från Eichholtz i teddykvalitet. Den kurviga fåtöljen med sina runda former och benvita tyg ger en varm och ombonad känsla. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Loungestol i rotting och björk från Ellos Home som både finns i brun nyans och ljust trä. Du hittar dem här (reklamlänk från Awin.com).

Beige loungestol från Muubs med svartlackade ben. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Trendig loungestol i flätad design som fungerar såväl ute som inne från House Doctor. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Loungestol i rotting och teakträ från Nordal. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Trendig loungestol i lekfull design med mjuka former från Nodal i grå sammet. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Stilfull loungestol i tidlös design med retrokänsla och är samtidigt modern i sin framtoning, från Jotex. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Loungefåtölj från Artwood klädd i matt ljusbrunt läder. Finns även i mattsvart läder. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Loungestol från svenska By On är stilren, modern och passar i hemmets alla rum. Fåtöljen har en bred sittdel utan armstöd och passar sig lika bra ensam som i grupp. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Loungestol av massivt gummiträ från Ellos Home. Finns även i svart. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Mysig fåtölj från Artwood som höjer mysfaktorn till en helt ny nivå. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Loungestol av björk med sits och rygg i rotting från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Bekväm loungestol i rotting från Sika-design. Du hittar den här.

Loungesfåtölj från danska Hubsch Interior i mjuka rundade former tillverkad i äkta rotting. Finns att köpa här.

LÄS MER:

De jordnära tonerna dominerar inredning även 2021 – 22 shoppingtips

Inred med teddy – 19 populära shoppingtips

Vinterrean har startat – 22 populära inredningsdetaljer att fynda just nu