Inredning jordnära

De jordnära tonerna dominerar inredningen även 2021 – 22 snygga inredningsdetaljer

De jordnära tonerna som totalt dominerat 2020 håller även i sig och är helrätt i inredningen även 2021! Vi listar 22 trendiga detaljer och möbler där alla går i det naturnära tonerna.

Annons

Ombonat, personligt och lekfullt är några ledord för hur vi inreder 2021 och även den jordnära trenden håller sig kvar och pryder våra hem. Vi ser mycket brunt, beige, grått, vitt och svart blandat med naturnära material som trä och rotting.

 

Inredning i jordnära toner:

Vi listar 22 snygga inredningsdetaljer och möbler att uppdatera hemmet med i allt från dekoration i varma nyanser, mjuka textilier och detaljer med konstnärliga touch i rundade och inbjudande former.

vas cooee
 

Vas från Cooee Design med organiska former och en grovkornig, sandliknande yta. Finns även i brunt och svart samt i lägre fomat. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
plad från ceannis
 

En härligt mjuk och vacker pläd från Ceannis i deras klassiska ”egg shell” mönster med baksidan klädd i ett vackert matchande sammetstyg. Du kan köpa den här (reklamlänk).

snygg loungesstol rotting
 

En nötbrun fåtölj i rotting från Eichholtz med en moderna utstrålning passar perfekt in i den skandinaviska heminredningen. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
ljusslykta
 

Stilfull ljusstake för blockljus från danska Nordal. Tillverkad av lackerat järn med dekorativa rör i olika höjder längs med sidorna som skapar en spännande effekt. Du hittar den här (reklamlänk).

snygg bordslampa tyg
 
 
Annons

Bordslampa från Ellos Home med skärmhållare av tyg med grövre struktur. Du hittar den här (reklamlänk).

pom pom kudde
 

Trendigt brunt kuddfodral med mjuka bollar på. Du hittar det här (reklamlänk).

beige kopp
 

Beige kopp med fat från Bloomingville tillverkad i stengods. Du kan köpa den här (reklamlänk).

rotting sänggavel
 

Sänggavel i alm från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
soffbord trä ek
 

Soffbordet i trä från Bloomingville ger ett stabilt intryck med sin konformade bas och rejäla bordsskiva. Du hittar det här (reklamlänk).

teddy fåtölj
 

Elegant snurrfåtölj från Eichholtz i trendigt teddymaterial med runda former och benvitt tyg. Du kan köpa den här (reklamlänk).

beige vas
 

Vas av glas från Ellos Home. Färgen har vackra skiftningar och glaset har bubblor i sig som skapar ett fint uttryck. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
lykke ljusstake
 

Lykke One ljusstake från Cooee Design är formgiven av arkitekten Tim Torp Hansen. Lykke, som betyder lycka på danska, har en intressant design i form av en knut och är vacker att titta på även när du inte har ljuset tänt. Du kan köpa den här (reklamlänk).

snyggt matbord trä
 
 
Annons

Matbord med modern, oval form av massivt mangoträ från Ellos Home. Du hittar det här (reklamlänk).

gardiner linne
 
 

Gardiner i tvättat lin med vacker struktur från Ellos Home. Finns att köpa här (reklamlänk).

pläd
 

Vacker pläd från Bloomingville med en jordnära färgsättning. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
beige bäddset
 
 

Bäddset av lin från Ellos Home. Finns i fler färger. Du hittar det här (reklamlänk).

kudde linne ernst
 

Kudde i en härligt skrynklig linne- och bomullsblandning från Enst. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
bord ek
 

Satsbord i skandinavisk design med lätt utställda ben från Rowico. Soffbord med bordsskivor i högkvalitativt fanér och ben och sarg i massiv ek. Du hittar dem här (reklamlänk).

skål teak
 

Skål i teak från danska Muubs passar perfekt antingen som serveringsskål eller som dekorativ inredning. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
soffbord i trä med förvaraing
 
 

Runt soffbord från Woud som andas skandinavisk design. Det runda bordet med tre ben består av ett lock som till hälften kan roteras och på så sätt öppna en förvaringsdel inuti bordet. Finns att köpa här (reklamlänk).

skulptur
 

Skulptur designad av konstnären Kristiina Haataja för svenska varumärket Cooee Design. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
handstöpta ljus beige
 

Handstöpta ljus i en neutral ljusgrå nyans från danska varumärket Ester & Erik. Ljusen har en elegant avsmalnande form upptill och nederdelen är konformad för att passa de flesta ljusstakar, både låga och höga modeller. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

LÄS MER:

Inred med teddy – 19 populära shoppingtips

Vinterrean har startat – 22 populära inredningsdetaljer att fynda just nu

16 snygga och trendiga sidobord att uppdatera ditt hem med

Annons