Affiliate på residence

På Residence förekommer ibland reklamlänkar, även kallade affiliatelänkar, när vi tipsar om olika produkter och tjänster. Vi anser att det är viktigt att vara transparenta och vill därför förklara vad reklamlänkar är och vad det innebär för oss och för dig.

Där vi anser att det är en bra service till dig som besökare, och där det är möjligt, lägger vi in länkar i vårt innehåll som leder direkt till återförsäljare och nätbutiker. På så vis kan du enkelt läsa mer om eller köpa produkterna och tjänsterna som vi skriver om.

En del av dessa länkar är så kallade affiliatelänkar, och det fungerar så här: Aller media – där Residence ingår – har avtal med olika affiliatenätverk*, som i sin tur har avtal med olika återförsäljare (onlinebutiker). När någon klickar sig in via affiliatenätverkens länkar får de en ersättning, och om vi delar affiliatelänkarna på vår sajt så delar nätverket sin ersättning med oss. Du som läsare betalar givetvis ingenting för att klicka på en sådan länk, men det kan alltså ge Residence en intäkt.

Alla produkter och varumärken som vi tipsar om i redaktionella artiklar är utvalda av Residence utan påverkan av en extern part. En artikel kan därför innehålla både reklamlänkar och länkar till webbshoppar som inte ingår i något affiliatenätverk – allt för att du som besöker Residence ska få så bra och heltäckande shoppingservice som möjligt. När en produkt i vissa fall inte finns i någon webbshop kommer länk att saknas.

Alla artiklar på Residence som innehåller reklamlänkar är märkta med en bård och texten ”Artikeln innehåller reklamlänkar” så att du snabbt och enkelt ska kunna identifiera var sådana länkar förekommer.

Har du några frågor kan du alltid mejla oss på [email protected]

*De affiliatenätverk som Residence har avtal med för närvarande är Apprl och Awin.

Senaste från Residence

Kika in i Norra tornen – penthouselägenhet till salu för 55 miljoner

Titta in i kända fotografens hem på Fårö – vackert som en dröm

Jordnära toner hos H&M Home i jul – se kollektionen här

Camilla Läckbergs uppmärksammade gästrum – i nyrenoverade villan

Kändisar som har flyttat i år – spana in deras nya fantastiska hem

Så skapar du mysig höstkänsla i badrummet – 10 tidlösa köp som gör jobbet

Skådespelarparet Mila Kunis och Ashton Kutcher säljer sitt hem i Beverly Hills

Stor guide: Så inreder du med konst hemma – allt du behöver veta

Fynda inredning på Black Friday – här är butikerna som har bäst rea