Affiliate på residence

På Residence förekommer ibland reklamlänkar, även kallade affiliatelänkar, när vi tipsar om olika produkter och tjänster. Vi anser att det är viktigt att vara transparenta och vill därför förklara vad reklamlänkar är och vad det innebär för oss och för dig.

Där vi anser att det är en bra service till dig som besökare, och där det är möjligt, lägger vi in länkar i vårt innehåll som leder direkt till återförsäljare och nätbutiker. På så vis kan du enkelt läsa mer om eller köpa produkterna och tjänsterna som vi skriver om.

En del av dessa länkar är så kallade affiliatelänkar, och det fungerar så här: Aller media – där Residence ingår – har avtal med olika affiliatenätverk*, som i sin tur har avtal med olika återförsäljare (onlinebutiker). När någon klickar sig in via affiliatenätverkens länkar får de en ersättning, och om vi delar affiliatelänkarna på vår sajt så delar nätverket sin ersättning med oss. Du som läsare betalar givetvis ingenting för att klicka på en sådan länk, men det kan alltså ge Residence en intäkt.

Alla produkter och varumärken som vi tipsar om i redaktionella artiklar är utvalda av Residence utan påverkan av en extern part. En artikel kan därför innehålla både reklamlänkar och länkar till webbshoppar som inte ingår i något affiliatenätverk – allt för att du som besöker Residence ska få så bra och heltäckande shoppingservice som möjligt. När en produkt i vissa fall inte finns i någon webbshop kommer länk att saknas.

Alla artiklar på Residence som innehåller reklamlänkar är märkta med en bård och texten ”Artikeln innehåller reklamlänkar” så att du snabbt och enkelt ska kunna identifiera var sådana länkar förekommer.

Har du några frågor kan du alltid mejla oss på [email protected]

*De affiliatenätverk som Residence har avtal med för närvarande är Apprl och Awin.

Senaste från Residence

Låt vackra mönstrade mattor pryda dina golv – 12 snygga köptips

Spana in Pia Ulins hus i Comporta – inrett av Lotta Agaton

12 snygga inredningdetaljer som är på rea just nu

Imke Janoschek: vår längtan efter att skapa något

Pandemitrend: 7 mjuka måsten för Vintern 2020

7 jultrender att spana in i år – enligt våra danska favoriter

SVT:s vändning efter kritiken – hyllade programmet fortsätter

Keramikerna i Dalarna – Vi kikar in i Verkstaden

Inred med trendiga teddyfåtöljer och sittpuffar – 12 köptips