runda inredningsdetaljer

Mjukt möter hårt i årets inredning – 18 populära detaljer med rundade former

Mjuka upp ditt hem med vackra detaljer i rundade former! Vi listar 2021s snyggaste detaljer att spana in.

Annons

Inredningsåret 2021 präglas mycket av kontraster. Mjukt möter hårt, minimalism möter statement pieces och fokuset läggs på att jobba med olika höjder, former och detaljer som tillsammans skapar en balanserad och harmonisk inredning.

Att inreda med mycket mjuka, runda former på alltifrån möbler till inredningsdetaljer ger hemmet en varm och behaglig känsla samt blir ett viktigt komplement till de strama linjerna.

Foto: Nordic Nest  

Inredning i rundade mjuka former att inreda med 2021:

Vi listar 18 populära inredningsdetaljer i rundade former att uppdatera ditt hem med!

 
Annons
 

Vacker och populär bordslampa från Globen Lighting med fot i marmor som blir en lyxig inredningsdetalj som verkligen tar plats i rummet. De runda formerna tillsammans med den hårda marmorstenen bildar en spännande kontrast. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

 

Bubblig vacker vas av stengods från By On. Finns både i vitt och svart. Köp den här (länk till Ellos).

Annons
 
 

I år vill vi inreda med vackra speglar i rundade former. Denna valvformade spegel från Ellos Home kan ställas både på golvet eller hängas på väggen. Ram av pulverlackad metall i sandig finish med lätt struktur. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

 

Hammershøi ljusstake liten från Kähler kombinerar modern design med historia och ett klassiskt formspråk. Du kan köpa den här (länk till Kitchentime).

Annons
 

Dekorativ detalj att ställa på ett fönsterbräde, hylla eller sidobord. Den är tillverkad av metall och kommer från populära Artwood. Finns i två storlekar. Köp den här (länk till butik).

 

Pom Pom kudde från svenska By On som är rena drömmen för dig som älskar mjuka och gosiga inredningsdetaljer. Denna underbara kudde i ekologisk bomull är täckt med mängder av små runda pompoms. Finns att klicka hem här (länk till Ellos).

Annons
 

Vas från Iittala i beige trendig ton. Blomkrukans flödande och runda former är en rolig lek med den moderna nordiska designklassikerns välkända silhuett. Finns i fler storlekar och färger. Du kan köpa en här (länk till Åhléns).

 
 
Annons

Trendig vägglampa med rund glaskupoa från Pholc är designad av Monika Mulder. Välj mellan ett fäste i svart eller mässing. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

 

Sidobord i metall i färgen Cream från HKliving. Mjuk rund form med en härlig varm ton. Du kan köpa det här (länk till Kitchentime).

 
 
Annons

Trendig liten ljushållare i mässing från Hilke Collection. Denna finns även i förnicklad mässing. Du kan köpa den här (länk till Cervera).

 
 

Mattan som tar kontrasterna till nästa nivå! Originell matta från Ferm Living som har fått sin inspiration från en flygbild över jorden. Formen för tankarna till geometrin då den ser ut att vara en blandning mellan en kvadratisk och en rund matta. Du hittar den här (länk till Nordic Nest).

Annons
 

En rund taklampa från H&M Home med flätad skärm i rotting som låter ljuset skina igenom och skapa ett mönster i rummet. Du kan köpa den här (länk till H&M).

 

Fåtölj i modern design med runda former och med en klädsel i sammet från Ellos Home. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

 
Annons
 

Med spegeln Pond från danska Ferm Living får du inte bara en funktionell spegel utan också en dekorativ väggbonad. Spegelns form är inspirerat av hur vatten rör sig fritt och spegeln går att hänga på flera sätt. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

 

Vacker och lekfull dekoration från Artwood i svart färg och passar fint att ställa på till exempel ett soffbor eller i fönstret. Finns i två olika storlekar. Du kan köpa den här (länk till butik).

Annons
 

Extra sittplats eller kanske sidobord? Stilren rund sittpuff med fast teddyklädsel från Jotex. Du hittar den här (länk till butik).

 

Vas av metall med ruggad struktur från Ellos Home. Finns även i beige nyans. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

 
Annons
 

Jordnära ljusstake från svenska varumärket By On. Formen på ljusstaken är rund och mjuk. Levande ljus är en fantastisk inredningsdetalj som ger rummet ett levande och varmt uttryck. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Trender inför 2021 - 70-talet är tillbaka
Trender inför 2021 - 70-talet är tillbaka
1:18

LÄS MER:

Inred enligt årets hetaste trender – 26 snygga statement pieces

Inred dina fönsterbrädor – inredningstips och 22 snygga detaljer

Svart och vit inredning – tidlöst och snyggt

Annons